30 октомври – 06 ноември 2024 г.

Обща информация

Мускат – Балд Саит – Мисфат Ал Абрийн – Ал Хамара – Гранд Каньона – Крепостта Бахла – Низва – Уади Бани Халид – Сур – Уади Шаб – Бимах – Мускат

Има възможност сами да закупите самолетните билети за пътуването и да ви предложим цена за пакета без стойността на включените самолетни билети!

Пренасяме се в свят на древни традиции и величествена природна красота. Нашите пътища ще ви разкрият великолепието на Гранд Каньона Джабал Шамс, ще ви преведат през автентичната атмосфера на традиционните села, където сякаш времето е спряло. Ще се насладим на гостоприемството на местните жители, отсядайки в традиционните им кирпичени хотели, ще пропътуваме виещите се планински пътеки, проходими само с джипове, които ще ни отведат до удивителни пейзажи и скрити оазиси. Ще плуваме в кристално чистите води на уадитата и ще поемем по неповторими преходи сред природата на Оман.

Добре дошли авантюристи от длъж и шир в страната на навярно най-красивите пейзажи, каньони и неподправени градове на Близкия Изток, за да разкрием заедно тайните й и да напишем своята собствена приказка под безкрайния пустинен балдахин.

8

дни

7

нощувки

3 590 лв.

стартова цена

Дати и цени

Какво получавате от нас

 • Приключенски маршрут на екипа ни (на база самостоятелното ни пътуване из Оман), който ще остави у вас усещането, че наистина сте изследвали както големи забележителности така и скрити съкровища.
 • Гарантирани групи
 • Български водач със страст към пътешествията
 • Автентично пътешествие с досег до местните хора и тяхната култура
 • Приключения на достъпни цени
 • Отстъпки за лоялни клиенти
 • Малки групи, около 16 човека
 • Идеална комбинация от природни, културни и исторически забележителности
 • Нощувка в пустинен лагер, далеч от населени места, пътна мрежа и светлинен шум
 • 4 нощувки в хотели 3* , 2 нощувки в традиционни омански хотели и 1 нощувка в пустинен лагер
 • 7 закуски и 1 вечеря
 • Самолетен билет София – Мускат, отиване и връщане, с включени летищни такси
 • Транспорт с частен микробус/джипове по време на пътуването
 • Разглеждане на едни от най-големите природни и културно-исторически забележителности на страната
 • Входни такси на местата, които ще посетим по програмата
 • Медицинска застраховка на стойност 10 000 евро
 • Български водач-преводач с опит в Близкия Изток
 • Всички трансфери по програмата
 • Лични разходи за храна, вода и напитки, неупоменати в програмата, шопинг (предвидете минимум 700 лева)
 • Допълнително се заплащат 560 лева за единична стая
 • Бакшиши за местните екскурзоводи и шофьора на микробуса (предвидете 40 щ. долара)
 • Трансферите летище – хотел – летище, в случай че се пътува с полет, различен от този на основната група
 • Транспорт, който не покрива основната програма, като например всички опционални мероприятия

Програма по дни

Полет от София до Мускат.

Разположен между могъщата планинска верига Ал Хаджар от едната страна и блестящия омански залив от другата, очарователният Мускат не е просто град, а живо свидетелство за богатата, жизнена и вековна история на Оман. Въпреки, че държавата се нарежда сред световните петролни гиганти, тук няма да се сблъскате с пóказен лукс и небостъргачи. Тъкмо напротив, строежът на високи сгради е забранен, което съхранява автентичния градски облик, а държавата цъфти в културен, образователен и инфраструктурен подем.

Ще разгледаме една от най-големите джамии в света, носеща името на вече покойния султан Кабус, украсена с втория по големина ръчно тъкан килим в света и известен полилей Сваровски. Историческите крепости Ал Джалали и Ал Мирани кацнали над пристанището ще ни разкажат истории за морското минало, което посреща мореплаватели от векове.

Ще се потопим в лабиринтите на оживеният сук (пазар), където придружени от благоуханието на тамян и дъхави ориенталски подправки ще разкриваме местните занаятчийски съкровища.

Тук е и първата опера на Арабския полуостров, построена със султански указ, в която знаменитият Пласидо Доминго е дирижирал известната опера Турандот. Великолепният комплекс включва и прелестно богати градини, а сградата съчетава модерен омански архитектурен стил и с различни традиционни стилове и се издига като истински дворец от арабска приказка сред града.

Нощувка.

Когато става въпрос за красиви омански села, Балд Саит изпъква ярко сред тях. Едно от най-привлекателните места в Близкия Изток, оградено от зелени планини и терасовидни градини с плодови дръвчета и финикови палми. Като другите древни селища в района, Балд Сайт е изключително отдалечено и е било изолирано от останалата част на Оман през почти цялата си история, достъпно само по магарешки пътеки. Днес, посещението му е запазено само за най-авантюристичните пътешественици и в ръцете на опитни шофьори ще стигнем до автентичните му къщи и ще се потопим в неповторимата му среда.

Наблизо е и град Ал Рустак, именно откъдето започва завоевателната експанзия за обединение на Оман и отблъскване на португалците през 17.век. Градът е известен със своята масивна крепост със собствена система от водни канали и обкръжена от четири високи кули по 20 метра. Това е една от най-известните, големи и впечатляващи на външен вид крепости в страната, включена в предварителните списъци за номинация за Световно културно наследство на ЮНЕСКО. Гледките от върха й във всички посоки ще ни накарат да се почувстваме като завоеватели на света.

Нощувка.

Днес ще посетим традиционно оманско село Мисфат Ал Абрийн с уникална архитектура: всички къщи са изградени от глинени тухли върху масивни каменни зидове. Те са проектирани така, че да бъдат прохладни през лятото и топли през зимата. Тесните сенчести улички са истински лабиринт, в които не се срещат автомобили. Завладяващи са и напоителните тераси, които захранват гъстите горички от палми, натежали от златни фурми. Тук ще усетим истински начина на живот на местните, ще надникнем в занаятите и културните им традиции и ще напълним очи с живописни гледки на фона на планините Хаджар.

Следваща стъпка към духа на миналото ще бъде в селото Ал Хамра, където отново ще се заобиколим от красивата стара глинена архитектура на жилищата, датиращи от повече от 400 години. Много от тези домове, запазили своите оригинални дървени врати и прозорци, са все още обитавани и бележат дългата и неподправена история на селото. Тук ще разгледаме Домът на Сафах (Bait Al Safah), традиционен омански дом, превърнат в жив музей, където местните демонстрират занаятчийските си дейности като мелене на зърно, приготвяне на кафе и изработка на палмови изделия.

Нощувка.

Пригответе се да опознаете дивата и недокосната страна на Оман – Уади Гхул или Гранд Каньона на Арабия, втория по големина в света.

Пътеката се вие около скалите и предлага невероятни гледки към каньона и малките села в низините. Височината на скалите е над километър и те се спускат по каньона на зигзагообразни стъпала, образувайки своеобразен естествен амфитеатър. Пътят е овален, което позволява да направим панорамен полукръг, дълъг 6 км. Ще застанем на ръба на каньона в страхопочитание пред огромната пропаст на долината, разстилаща се пред нас като шедьовър на художник. В края на пътеката се намира селце, където под надвесена скала се крият редица каменни къщи, изоставени през 70-те години на миналия век, мълчаливи свидетели на течението на времето.

На път за град Бахла ще направим спирка при едно забележително архитектурно бижу – замъкът Джабрин. Построен през 17.век от имам Белараб бин Султан Ал Яруби, той е служил както за крепост, така и за резиденция. Построен в традиционен омански стил, той крие множество стаи, изящни дърворезби и ръчно изографисани тавани. Особено вдъхновяващи са учебните зали – белег за изключителното значение на образованието и културата в периода на неговото изграждане. Една от най-интересните черти на замъка е сложната му система за защита, която включва тайни тунели, наблюдателни кули и отвори за изливане на горещо масло върху нападателите.

Ще завършим деня с Бахла Форт – една от най-добре запазените военни средновековни крепости в Централен Оман, включена в списъка на Световното наследство на ЮНЕСКО и ярък пример за изключителната архитектура на Оман. Посетителите имат достъп до напълно реставрираните крепостни стени и проходи, които дават представа за историята на племето Бану Небхан, построило тази впечатляваща защитна крепост, както и околните традиционни къщи.

Нощувка.

Разположен в сърцето на страната, можем да наречем Низва „културната столица на Оман“. Това е един от най-старите градове в държавата, някога център на търговия, религия и изкуство. Тук ще намерим най-посещавания културен паметник в страната – удивителната крепост от 17.век с масивни цилиндрични кули, предлагащи панорамна гледка към града и буйните финикови плантации. Крепостта е била стратегически важна за защита на града и контрол на търговските пътища, и днес привлича посетители със своите реставрирани зали, музеи и изложби, които разказват историята на региона и неговите жители. Тя е заобиколена от висока защитна стена с оръжейни отвори и малка пътека за войниците.

Под сянката на крепостта оживеният сук и тук е сетивна наслада. Водени от аромата на кардамон и тамян, ще се разходим сред блясъка на сребърните бижута, с които градът се гордее, а можем дори да си вземем и от местно изработените традиционни ханджари.

Следва обиколка на хипнотизиращата шир от подвижни златни дюни, простиращи се докъдето ти стигне окото. Пустинята Уахиба е най-прочутата в цял Оман, простираща се върху грандиозните 12,500 квадратни километра, което я увенчава като една от най-големите пустини на Арабския полуостров. Уахиба е известна със своите огромни червени дюни с височина до 150 метра, създаващи драматични пейзажи, където цветовете на пясъците играят от наситено оранжево до меко бежово, в зависимост от времето на деня и ъгъла на слънцето. Опитни шофьори ще ни разведат из стръмните вълнообразни пясъци, предлагайки ни вълнуващо изживяване и красиви гледки. Най-магическият момент е наблюдението на слънцето, спускащо се зад окъпаната в топла златиста светлина пустиня. Ще опитаме ароматен бедуински чай в шатрите на местните и ще се насладим на типичната им кухня, подарявайки си една незабравима нощ, осеяна с ярки звезди и нежни пустинни звуци.

Нощувка в бедуински лагер.

Ако трябва да изберем едно място, което да олицетворява красотата на Оман, то това би била Долината Бани Халид. Гъстите палмови горички и терасираните хълмове обграждат река, която се вие през долината, създавайки серия от естествени басейни, истински оазис от нестихващи извори. Тясната и дълга клисура насочва планинските води към низините, където в зелен коридор от финикови палми са се сгушили плодородни и животворни кътчета. Ще потънем в уединението на естествените прохладни басейни, а след това ще поемем на приключенски преход към пещерата Мугал. Колкото по-надълбоко навлизаме в уадито, толкова по-завладяващ става пейзажът. На финалната права към целта ни се изисква кратко катерене до пещерата, но всяко усилие си заслужава, защото ни открива малко подземно езеро в недрата й, както и удивителни скални образувания и тесни проходи.

Посещението на Сур, крайбрежното бижу на Оман, съчетава морската идилия със свят, богат на обичаи. Разположен на брега на Арабско море, Сур е известен със своите традиционни корабостроителници, където все още се изработват ветроходните дървени дау. Хората на Сур се гордеят с наследството си и са известни с топлото си гостоприемство. Ще започнем с посещение на емблематичния фар Al Ayjah, изправен гордо като страж в края на града, откъдето се отваря панорамна гледка към оживеното пристанище. Ще се разходим из улиците на Стария град, където тесни алеи ни отвеждат до плетеница от варосани къщи с прелестни дърворезбовани балкони и цветни врати. Ще посетим и фабриката на дау занаятчиите, където можете да видите как изработват тези чудновати лодки по традиционни методи (без пирони и без лепило). Артистичността и отдадеността, вложени в изработването на съдовете, са ярко свидетелство за неразрушимата връзка на местните с морето.

Нощувка.

Шаб е истински рай от каньони и пещери по протежение на река, изливаща се в три сладководни басейна. Ще поемем на авантюристичен преход из долината, който започва с кратко пътуване с лодка през спокойна лагуна, която да ни отведе до началото на пътеката. Оттам преходът продължава по добре означена пътека на равен, красив и сух терен, осеян с буйни финикови палми. След около километър, пътят започва да криволичи около стените на каньона, а гледките към басейните в подножието са най-завладяващите от целия участък. След около 45 минути ходене ще стигнем до първите водни басейни, където ще направим кратка почивка и ще се освежим в кристалните им води.

Кулминацията на пътуването е достигането до пещера, достъпна само чрез плуване през предизвикателно тесен проход. Бъдете готови да се провокирате и да стигнете по вода до пещерата на чудесата, в чиято вътрешност се излива живописен водопад. Често пещерата ще бъде само за нас, тъй като повечето посетители не стигат до тук.

Само на час и половина от столицата, карстовата дупка Биммах е безспорно най-красивият натурален басейн в страната. Местна легенда гласи, че ямата е създадена от „падаща звезда“, но за геолозите Биммах е феномен, доказващ невероятната сила и красота на природата. Карстова дупка е формирана върху карстово образувание, в резултат от ерозия от действието на дъждовните води през хилядолетията. Тя е с кръгла форма, диаметър около 50 метра и дълбочина, достигаща 20 метра. Биммахската карстова дупка е пълна със свежа, кристално чиста вода, която контрастира поразително със суровия пустинен пейзаж наоколо. Каменни стъпала ще ви отведат до прохладния басейн, където ще можем да се окъпем, докато слънчевата светлина танцува по водната повърхност и осветява енигматичните му дълбини.

Нощувка.

Полет към България.

PDF файл на програмата

Забележки и записване

 1. Цената е валидна при група от 12 и повече души.
 2. Цените са калкулирани на база най-ниската тарифа на редовни авиолинии и подлежат на препотвърждаване при конкретна заявка.
 3. Ако желаете повече гъвкавост, Ви предоставяме възможност сами да закупите самолетните билети за пътуването и да Ви предложим цена на пакета без стойността на включените самолетни билети. Моля да ни уведомите при записването, ако искате да се възползвате от тази възможност, за да Ви изпратим договор без стойността на самолетния билет. Ако желаете, можем да предоставим контакти на фирмата, която закупува самолетните билети за всички наши пътувания.
 4. Туроператор СЕД Адвенчърс има сключена задължителна застраховка „Отговорност на туроператора” в ЗК „Лев Инс“ АД с адрес: бул. „Симеоновско шосе“ 67А, 1700 Студентски Комплекс, София. Застрахователната полица е с №13052410000162 / 15.03.2024 г.  с валидност до 19.04.2025 г.
 5. ВЪЗМОЖНА Е ПРОМЯНА НА ДАТИТЕ С ДО 2 – 3 ДНИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ЦЕНИТЕ НА САМОЛЕТНИТЕ БИЛЕТИ. МОЛЯ ДА НИ УВЕДОМИТЕ ПИСМЕНО, АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ, ПРЕДИ ДА ЗАКУПИМ САМОЛЕТНИТЕ БИЛЕТИ!
 6. Възможна е промяна в подредбата на дните без никакво нарушаване на цялостната програма, ако е нужна оптимизация на времето.
 7. Цената е за човек при настаняване с друг в стая!
 8. Не можем да гарантираме комбинация с друг пътуващ при желание от ваша страна.
 9. Водачът е възможно да не пътува от и до София с групата, но задължително я посреща и изпраща на летището в Аман.
 10. Допълнителните/опционалните мероприятия са по ваше желание, за ваша сметка и на ваша отговорност. Туроператорът единствено може да съдейства за тяхната организация с местните доставчици на услугата без да носи финансова отговорност поради неосъществяването на конкретното мероприятие в следствие на лоши климатични условия или други причини!
 11. Климатът на планетата е извън нашия контрол, макар че имаме огромното желание да осигуряваме идеалното време за нашите групи.
 12. СЕД АДВЕНЧЪРС Ви предлага срещу доплащане застраховка „Отмяна на пътуване”. При записване Ви молим изрично да отбележите, ако желаете да сключите тази застраховка, за да Ви запознаем подробно с всички условия.
 13. СЕД АДВЕНЧЪРС е регистриран онлайн туроператор към Министерство на Туризма на Република България. Плащането на услугите се осъществява единствено и само по банков път. Всички договорни отношения се извършват единствено посредством електронен път. Хартиени носители на договори и анекси не се приемат.

Срокът за плащане на депозита от 1 600 лева е до 31 юли 2024 г. 

Срокът за втората вноска от 1 000 лева е до 1 септември 2024 г.

Срокът за крайното плащане е 30 дни преди заминаване.

Необходимо е да изпратите копие на международния си паспорт с валидност най-малко 6 месеца след датата на завръщане!

Моля, да отбелязвате на платежните нареждания:

 1. Основание: Името и датите на дестинацията, до която ще пътувате, както и имената на пътуващите.
 2. Получател: СЕД Адвенчърс ЕООД.
 3. Наредител: Вашето име.

За контакти: СЕД АДВЕНЧЪРС ЕООД,
лиценз No. РК-01-7248
Телефон – офис: 0876 099 631
Имейл: office@cedadventures.com

БАНКОВИ ДАННИ:
СЕД АДВЕНЧЪРС ЕООД

Сметка в лева: Пощенска банка
IBAN: BG56 BPBI 7942 1026 0999 01
BIC: BPBIBGSF

Сметка в Revolut/Револют:
CED ADVENTURES EOOD

Сметка в евро, долари и лева:
IBAN: LT283250043512206021
BIC: REVOLT21XXX

Сметка в британски лири:
Local
Account number: 07072295 (UK)
Sort code: 040075

Въпроси и отговори

Има ли дълги пешеходни преходи?

Има 3 пешеходни прехода, най-дългият от които е 6 км из Гранд Каньона. В долината Бани Халид ще направим преход и кратко катерене към пещерата Мугал. За да стигнем до долината Уади Шаб, ще поемем на преход по добре означена пътека на равен и сух терен, и ще ни отнеме около 45 минути до първите водни басейни

Колко време се лети до дестинацията?

Полетите са винаги с прекачване в Истанбул, Доха, Дубай (в зависимост с коя авиокомпания летим). Няма полет по-дълъг от 6 ч и 45 мин. 

Подходящо ли е пътуването за деца?

Опитът ни е показал, че дестинацията е подходяща за деца над 14 години. По-малките трудно се впечатляват от тези природни и културни забележителности и има риск да се отегчат от пътуването.

Необходима ли е виза?

За българските граждани не е необходима виза за Оман. Mожем да пребиваваме в страната без виза за туристически престой до 14 дни.

Каква е часовата разлика?

Часовата зона в Оман е GMT+4.

Интернет и сим карта.

Възможно е закупуването на сим карта. Ако желаете такава, обърнете се към водача си за съдействие. Интернет има във всички хотели, с изключение на бедуинския лагер, където няма дори и мобилен обхват.

Какво можем и не можем да внасяме?

Позволено е внасянето на 400 къса цигари и 2 литра алкохолни напитки. Забранен е вносът на фурми, всякакви наркотични вещества и токсични субстанции, оръжие, записи и публикации с порнографско или неморално съдържание. Използването на дронове е забранено в Оман, освен ако нямате разрешение. Операторите с разрешително трябва да гарантират, че спазват правилата за летене на дронове, когато летят в Оман.

Какъв е климатът?

През месец ноември средната дневна температура е около 30 градуса, а минималната 22 градуса. В пустинята може да падне до 14 градуса.

Какви дрехи и обувки са ми необходими?

Не се изисква от чуждоземни жени да бъдат с покрити коси. Единствено при посещение на джамия, дамите ще трябва да си покрият главата си с шал. Въпреки това, шалът ще ви бъде най-добрия приятел, защото ще ви предпази от слънцето. Най-добре е да бъде от бял, тип тензухен памучен плат. Препоръчваме леки и свободни памучни и ленени дрехи. Те пазят далеч по-добре от слънце и са по-прохладни от къси панталони и потници, а и са по-уважителният избор спрямо народа, който посещаваме, и неговата религия. Оман е много толерантна арабска държава, и ако все пак държите на европейския си стил на обличане, няма да срещнете проблем. Въпреки това, дълбоките деколтета в по-малките села и градове, които ще посетим, ще бъдат неудачни.

Имате нужда от два до три чифта обувки: сандали, затворени обувки (тип маратонки) и водни обувки (по избор).

Още:

Суитчър или леко яке за евентуални по-хладни нощи, шапка за слънце. Вземете и бански.

Има ли условия за пране на дрехи?

Да, има такава услуга в хотелите. Но предвид едва 7-дневната продължителност на пътуването, препоръчваме да предвидите дрехи за всеки ден.

Какво е електричеството, трябва ли ни адаптер?

Електричеството е 240 V. Ще имате нужда от адаптер за контактите, тъй като в Оман се използва адаптор тип G (британски стандарт с 3 изхода).

Какви аксесоари са ми необходими?

Ще ви трябват слънцезащитен крем, фенер или челник за пустинята, външна батерия за телефон.

Колко пари са ми нужни?

Ще са ви нужни около 800 – 1 000 лева на човек за храна, пазаруване.

Каква е валутата в страната?

Валутата в Оман е омански риал.

Нужно ли е да сменям пари от България?

Да, нужно е да заминете с омански риали или щатски долари. Препоръчваме да си заявите валутата предварително, защото не всяко обменно бюро има наличност. Ако не успеете да смените риали, носете щ. долари. В първия ден е предвидено време за смяна, още преди началото на тура.

Мога ли да се разплащам с карта?

Освен на едно-две места за цялото пътуване, картата ви няма да е надеждно платежно средство.

Бакшиши

Освен бакшиша от 40 щатски долара, събран от водача ви в началото на пътуването, който е предназначен за местните ни екскурзоводи и шофьори, при ваше желание може да оставите бакшиш в ресторант или ако сте ползвал някаква услуга.

Водата става ли за пиене?

Не препоръчваме пиенето на вода от чешмата. Пие се само бутилирана вода.

Каква е храната?

Храната е вкусната, добре позната арабска кухня – ориз, пилешко месо, телешко, божествено агнешко, кисело мляко, цедено кисело мляко, хумус, мутабел (пастет от патладжан), арабски питки, салата от домати и краставици и още много други вкусотии, които ще опитаме. Вегетарианците и веганите също ще бъдат доволни от разнообразието на постни ястия.

Опасна ли е храната от улицата?

Не, може да консумирате без притеснения.

Включена ли е храна в туристическия пакет?

Включени са единствено закуските и една вечеря. За организирането на обяд и вечеря се грижи вашият водач, но вие ги заплащате отделно.

Няма.

С какъв тип транспорт се пътува в държавата?

Пътуваме с частен микробус/джипове.

Колко дълги са преходите с автобус?

Преходите от обект до обект и от град до град са между половин час и 1-2 часа в по-голямата част от пътуването. Най-дългите преходи са 3 часа и половина и са два.

Какво е състоянието на пътищата?

Състоянието на пътищата е добро.

В какъв клас хотели се настаняваме?

Настаняването е 4 нощувки в семейни хотели 3* с климатик, 2 нощувки в традиционни омански хотели и 1 нощувка в бедуински лагер на палатка.

Преобладаващата религия в Оман е Ибади ислям. Оман е мирен отрязък от Арабия.

Опасно ли е по улиците, има ли престъпност?

Изключително безопасно е. По-безопасно, сравнено с където и да е в Европа. Въпреки това, молим да не оставяте без надзор личните си вещи или ценности.

Безопасно ли е да нося ценности и бижута?

Да, безопасно е.

Има ли някакви сериозни религиозни обичаи, с които трябва да се съобразим?

Единствено по време на поста в свещения месец Рамадан не е прието да се храните и да пиете напитки на публично място до залез слънце. Избягваме планирането на пътувания през този месец, но тъй като той се мести всяка година, не е изключено пътуването да обхване и този период.

Има ли включена застраховка в туристическия пакет?

Да, в цената на пакета е включена медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.

Как да сключа застраховка Отмяна на пътуване?

В срок от 5 дни от внасянето на депозита за пътуването може да сключите застраховка отмяна на пътуване. За повече информация можете да се свържете с нашия офис или обслужващия ви застрахователен брокер.

Нужна ли е ваксина (различна от тази срещу Covid)?

Няма задължителни ваксинации при влизане и пребиваване в Оман.

Допълнително ще бъдете информирани за полетното разписание и изискванията на съответната авиолиния. При желание от ваша страна, можете да си закупите сами билетите си, а цената им ще бъде приспадната от общата стойност на туристическия пакет.

Дати на програмата

Очаквайте през 2025

Запишете се, за да получите първи информация за нова група.

3 590 лв.

Стартова цена

Стартова цена

Стартова цена

Стартова цена

Стартова цена

Стартова цена

Бюлетин Новини

Абонирайте се, ако искате първи да научавате за нашите нови пътешествия!

Абонирайки се, се съгласявате с
Общите Условия на сайта!
На коя дата искате да пътувате?

* след като изпратите запитването си, следва да получите автоматичен мейл с потвърждение, че сме го получили

Имайте предвид, че записването сега ви дава възможност да получите информация за това пътешествие първи. Не ви гарантира място!

Получихме запитването Ви!

Екипът ни ще се свърже с вас при първа възможност.