Обща информация

Мандалей – Баган – езерото Инле – Лоикоу – Янгон – Дауеи – полуостров Дауеи – Котонг – Архипелага Мергуи – Као Сок Национален парк – Пукет

Поради световните противопандемични изисквания за пътуване, е необходимо да притежавате ваксинационен сертификат.

Има възможност сами да закупите самолетните билети за пътуването и да Ви предложим цена за пакета без стойността на включените самолетни билети!

Мианмар. Земя на нефрити, изумруди и на най-скъпия рубин в света. Земя на ослепително златни храмове, някои датиращи още от житейския път на Буда. Земя на богата природа и изключителни пейзажи, приветливи местни жители от цветен букет етнически групи, всяка разкриваща своите занаяти и красиви ръчни изделия. Земя, напоена с вълнуващи истории за кралски династии, драматични войни и извоювана независимост. Мианмар е по своему уникално късче земя в Югоизточна Азия, където изобилното културно наследство се разполага сред магическа природна картина, притегляща ви да я покорите.

11

дни

9

нощувки

Очаквайте през 2024

стартова цена

Дати и цени

Какво получавате от нас

 • Приключенски маршрут на екипа ни (на база самостоятелното ни пътуване из Мианмар), който ще остави у вас усещането, че наистина сте изследвали както големи забележителности така и скрити съкровища.
 • Изключително разнообразна програма и единствената включваща Южен Мианмар, последното недокоснато от туризма кътче на Югоизточна Азия, както и щата Каяах с неговите автентични племена, които са отворени за туризъм едва в последните няколко години
 • Приключенски маршрут на Мартин Сяров на база самостоятелното ни пътуване из държавата 
 • Приключения на достъпни цени
 • Гарантирани групи 
 • Български водач със страст към пътешествията
 • Автентично пътешествие с досег до местните хора и тяхната култура
 • Малки групи, около 16 човека
 • Идеална комбинация от природни, културни и исторически забележителности
 • 9/11 нощувки в среден клас хотели 3*, 3 нощувки в хотели 4* и 2 нощувки в бунгала в южен Мианмар
 • 9/16 закуски
 • Самолетен билет София – Мандалей и Янгон – София, или София – Мандалей и Пукет – София с включени летищни такси (за опцията с Южен Мианмар)
 • 2/4 вътрешни полета с включени летищни такси
 • Разглеждане на едни от най-големите природни и културно-исторически забележителности 
 • Входни такси на местата, които ще посетим по програмата
 • Медицинска застраховка на стойност 10 000 евро
 • Български водач-преводач с опит в Мианмар и местни екскурзоводи
 • Всички трансфери по програмата
 • Лични разходи за храна, вода и напитки, неупоменати в програмата, шопинг (предвидете минимум 1 000 лева)
 • Туристическа виза за Мианмар в размер на 60 щ. долара, като ние съдействаме за издаването й 
 • Туристическа виза за Тайланд в размер на 40 евро или 80 лева
 • Допълнително се заплащат 450/730 лева за единична стая
 • Бакшиши за местните екскурзоводи и шофьора на микробуса – 30 щ. долара
 • Транспорт, който не покрива основната програма, като например всички опционални мероприятия
 • Трансферите летище – хотел – летище, в случай че се пътува с полет, различен от този на основната група

Програма по дни

Полет до Мандалей през Тайланд.

Много хора са привлечени от тайнствеността и мистиката на Мианмар, тъй като тя е истинско съкровище, което крие свидетелства за древни цивилизации с богато културно наследство. Започваме нашата магична обиколка именно с тези съкровища – древните столици Амарапура, Ава и Сагаин. Ще станем свидетели на специална церемония в Амарапура сутринта – събирането на монасите от манастира Махагандаойн, когато над 1 000 монаси взимат ежедневната си храна.

Продължаваме до Ава (Инуа), столица от 14. до 18. век, и ще пътуваме с традиционна каруца, за да посетим стария дървен манастир Багава и останките от кралския дворец и крепостта.

Ще пресечем моста над река Иравадди до Сагаин. С 600 бели пагоди и манастири, Сагаин Хил е считан за религиозен център на Мианмар и е дом на 3000 монаси и 100 центъра за медитация. Ще разгледаме и Пагодите Swan Oo Pon Nya Shin и U Min Thone Sae. Ще завършим деня с една от най-емблематичните гледки от Мианмар – залеза на моста U Bein.

Нощувка.

Трансфер до Баган (4 – 5 часа).

Град накарал Ръдиард Киплинг да копнее за него и да му посвети свой стих. Красотата, която е очаровала един от най-великите писатели на 20. век, не е нищо друго освен Мандалей, последната кралска столица на Мианмар (известна като Бирма). Градът отдавна е символ на мистиката и екзотиката на Далечния изток.

Легендата разказва, че Буда някога стоял на върха на хълма Мандалей и пророкувал, че в подножието на този хълм ще бъде построен велик град. И ето, че пророчеството се сбъдва. Това е вторият по големина град в страната и последната кралска столица, преди нахлуването на британските войски. Силен културен център в държавата, едно от най-оживените средища с множество пазари, пагоди, работилници за злато и жизнерадостна динамика поречието на реката не ще остави посетителите безразлични, сливайки ги с приветливите местни жители. Ще посетим, разбира се, хълма Мандалей (на който е наименуван града), работилница за изработка на златно листо (с което се облепят статуи и ступи), исторически значимият манастир Shwenandaw и един от най-свещените храмове в цял Мианмар – Mahamundi.

Следобеден трансфер с частен автобус около 5 часа до Баган.

Нощувка.

Един древен град на величествени храмове и незабравими пейзажи, перлата в короната на Мианмар – Баган е известен със своите спиращи дъха изгреви, залези и епична природа. Оставете се да бъдете омагьосани от неговите гледки и разнообразни възможности за опознаването на вековните храмове. Археологическата зона Баган обхваща 42 кв. км. и е осеяна с над 2 200 храма. На изгрев слънце ще имате уникалната възможност да летите с балон над древните земи на Баган и археологическата му зона и да се очаровате от спиращите дъха гледки на хилядите разпръснати храмове и ступи из района. (Опционално, срещу заплащане) 

Ще посетим издигнатия храм Htilominlo, една от най-старите и известни пагоди в Баган – Shwezigon, пещерния храм Wetkyi-In Gubyaukgyi, храма Ananda – архитектурен шедьовър и един от най-красивите храмове на Баган, един от малкото оцелели тухлени манастири Ananda Okkyaung, най-високия храм в Баган – Thatbyinnyu, храма Dhammayangyi, храма Sulamani и колоритния пазар Nyaung Oo, където селяните се събират всеки ден, за да купуват и продават продукцията си и други колоритни стоки.

Нощувка.

Започваме рано, за да се възползваме максимално от нашето време в древен Баган – ще посрещнем новия ден с гледка от Dhama-ya-za-ka pagoda към мистично озарените пагоди и ступи в архаеологическата зона. Обиколката ни продължава с манастирския комплекс и храма Phayanthonzu и разходка из старото традиционно селце Минкаба, където ни очакват запазените в застинала красота храмове на Мануха и Нан Пайа. Следобедът ще имаме удоволствието да посетим интересната Lawkananda pagoda, а след това ще минем през работилничка за фаянс и ръчни изделия, за да станем свидетели на автентичния живот на местните и техния поминък. Ще завършим деня с прекрасен залез и гледка към потъващите в море от сенки древни храмове.

Нощувка.

Полет Баган – Инле (около 45 мин.)

Полет от Баган до Инле и трансфер до хотела, около 1 час.

Езерото Инле е една от най-очакваните дестинации в Мианмар. Представете си огромно, спокойно езеро, с известните плаващи градини, където се издигат къщи и будистки храмове над водата, а местните привличат погледите, чрез уникалната си техника на задвижване на лодките си – гребане с крака. Па-о са етническо малцинство в Мианмар. Днес тази общност все още запазва много от традиционните черти и навици на мианмарския народ. В околностите на езерото са разположени хълмове, в които се намират множество малки селца. Жителите им се спускат за пазар, който сменя местоположението си около езерото по определен 5-дневен цикъл.

Ще посетим мистериозния комплекс In dein pagoda със стотиците зашеметяващи ступи, концентрирани на едно място. Оттам ще се отправим към езерното селище Maing Thauk, където ще направим разходка с кану по залез слънце, за да се насладим на местния начин на живот в автентичните канали на градчето.

Нощувка.

Трансфер до Лоикоу (около 7 часа).

Сутрешен трансфер с автобус до Лоикоу.

Щатът Кайа и гледките по пътя, на които ще се насладите, ще ви пренесат в един друг свят, различен от този на древните будистки земи – десетките църкви, оставени от американски и италиански мисионери през годините, и отличителният тип архитектура ще ви предоставят едно съвсем друго усещане за страната. По пътя ще посетим едно от най-колоритните и известни селища на региона – Пан Пет и племето на дълговратите Кайан. Пристигаме късно следобед и се настаняваме в Лоикау, като ще имаме възможността да посетим и смайващата пагода Taung Kwe.

Нощувка.

Около 5 часа отиване и връщане.

Ще се докоснем до едно от най-нетуристическите места в Мианмар, отворен за посещение само преди 2 години. Ще посетим селца с автентични дървени постройки, ще се срещнем с колоритно облечени местни (етническите групи на Каян, Кайо и Кая), обсипани с ръчно изработените си бижута, и ще чуем мелодията на племенния им език (в някои по-отдалечени местности населението дори не знае да говори бирмански). Освен че пред вас ще се разкрият картините от автентичния им племенен живот, ще можете да надникнете в ежедневните им занимания в непринудена атмосфера. В градчета като Лоикoу в същата местност, освен срещата ни с племената, ще вдигнем поглед и към свещените стълбове, обитавани от духове, своеобразни куполни храмове по върховете на скалите. Без значение дали населението е будистко или християнско, старите анимистични вярвания продължават да битуват в този непокътнат къс земя.

Нощувка.

Полет Лоикоу – Янгон (50 мин.)

Полет до Янгон.

Янгон е най-големият и най-космополитен град в Мианмар. Градът е смесица от британско, китайско и индийско влияние, всичките характерни със своята колониална архитектура. Ще направим разходка из града пеша и с автобус, като ще завършим с гвоздея на програмата ни в Мианмар – ето, че стигнахме и до най-известната пагода в Мианмар – Шведагон (Swedagon) – 99-метровата позлатена ступа се изправя гордо сред града и е една от най-сакралните за будистите. Датираща от житейския път на самия Буда, ступата е най-древната в цял Мианмар.

Храмовият комплекс има за център главната, най-внушителна ступа, заобиколена от 64 по-малки ступи. На върха на пагодата е поставен седем спираловиден хти – орнамент, оформен като чадър със златни камбанки. Хти е украсен с хиляди диаманти и други скъпоценни камъни. Ако стоите на правилното място на платформата за пагода, ще видите отразяването на лъчите на слънцето от огромния диамант на върха на позлатения хти в различни цветове като червено, лилаво и оранжево. Ще посетим и Скот маркет – пазар за сувенири и антики, където можете да разгледате богатия избор от занаятчийски стоки и други местни продукти.

Нощувка.

След Янгон приключва традиционната програма за Мианмар и хората избрали 9 нощувки ще летят обратно за София.

Полет Янгон – Дауеи (около 1 час).

Тук започва програмата ни в Южен Мианмар, може би най-автентичният регион на страната.

Полет от Янгон.

Пристигането ни в Дауеи започва с разходка из живописния му център, който има славата на един от най-подредените и чисти градове в Мианмар, както и може би най-богатата колониална архитектура в цялата държава. Дауеи е малък град, който ще ви впечатли с автентичността си и старите дървени колониални къщи. Вкусната местна храна заслужава внимание и спокойната от туристически тълпи местност ще ви накара да усетите неговата автентичност и красота.

Нощувка.

Около 2 часа.

Нашето пътуване продължава из райския полуостров Дауеи, където ще събудим сетивата си с красивите плажни ивици, които при отлив разкриват бели пясъци. Вълшебни залези, пресни морски дарове и малки лодки, осеяни по плитчините на тропическите плажове, ви изкушават да се отпуснете и насладите на гледката – главните ни занимания през следващите дни.

Представете си залив с уединен и див плаж, който е само за нас. Тук ще прекараме и две от нашите нощувки – в дървени бунгала, без интернет и други екстри (като топла вода), но с прясно приготвена вкусна храна само за нас. Достигането до дивия плаж с бунгалата е част от приключението!

Нощувки.

Около 2 часа сухоземен трансфер и полет Дауеи – Котонг (около 1 час).

Връщане обратно до Дауеи и следобеден полет до най-южния град на Мианмар – Котонг. Това е и нашата отправна точка за последващата ни шнорхелинг авантюра.

Свободно време и нощувка.

Чували ли сте за едно от най-малко посещаваните места в цял свят? Ако бяхте чували, вероятно нямаше да е това скрито кътче на планетата Земя, където ние ще ви заведем. Това е архипелагът Мергуи, който съвсем от скоро е достъпен за посетители и е олицетворение на идеята за девствени, пусти плажове.

Започваме сутринта на моторна лодка до архипелага, който се намира на около 50 км навътре в морето. Ще посетим няколко приказни острова, където ще прекараме един прекрасен ден. Тук ще намерите разкошни локации за шнорхелинг, разкриващи богато разнообразие от коралови рифове и риби. Посещението на Мергуи ще бъде черешката на тортата във финала на нашето пътешествие в Мианмар. А вие ще сте сред малцината в света, които са стъпили на неговите брегове. (Посещението на емблематичните острови за архипелага са срещу допълнително заплащане)

Нощувка в Котонг.

Трансфер с лодка до границата с Тайланд (около 40 минути) и от границата до Као Сок с микробуси (около 4 часа).

Добре дошли в джунглата! За да стигнем до там обаче, ще пресечем границата с Тайланд по обичайния нестандартен начин – с лодка и по река! Следва трансфер от мианмарската граница до националния парк Као сок, като следобяда ще пристигнем в джунглата.

Свободно време и нощувка.

Очаква ни приказен ден сред девствена природа, възможност за плуване с кану по езерото Као Сок на фона на красиво извисяващите се варовикови скали. Тайна пещера с невероятни скални форми, изумрудени води, среща с птици и маймунки около нас и магична нощувка в бунгала насред дивите гори са само част от приключението ни в Као Сок. Ще останете очаровани от красотата на местната природа. Дом на над 50 вида бозайници и 300 пернати видове, Као Сок е най-голямата необитаема от човека дива природа в цял Тайланд. Това прелестно къстче земя ще събуди сетивата ви с чудноватите си звуци и ще предложи един съвършен финал на нашата обиколка из региона.

Трансфер до летищната зона на Пукет (около 2 часа и 30 мин.).

Нощувка.

Полет от Пукет до София.

PDF файл на програмата

Забележки и записване

 1. Цената е валидна при група от 10 и повече души.
 2. Цените са калкулирани на база най-ниската тарифа на редовни авиолинии и подлежат на препотвърждаване при конкретна заявка.
 3. Ако желаете повече гъвкавост, Ви предоставяме възможност сами да закупите самолетните билети за пътуването и да Ви предложим цена на пакета без стойността на включените самолетни билети. Моля да ни уведомите при записването, ако искате да се възползвате от тази възможност, за да Ви изпратим договор без стойността на самолетния билет. Ако желаете, можем да предоставим контакти на фирмата, която закупува самолетните билети за всички наши пътувания.
 4. Туроператор СЕД Адвенчърс има сключена задължителна застраховка „Отговорност на туроператора” в ЗК „Лев Инс“ АД с адрес: бул. „Симеоновско шосе“ 67А, 1700 Студентски Комплекс, София. Застрахователната полица е с № 13052410000162 / 15.03.2024 г.  с валидност до 19.04.2025 г
 5. ВЪЗМОЖНА Е ПРОМЯНА НА ДАТИТЕ С ДО 2 – 3 ДНИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ЦЕНИТЕ НА САМОЛЕТНИТЕ БИЛЕТИ. МОЛЯ ДА НИ УВЕДОМИТЕ ПИСМЕНО, АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ, ПРЕДИ ДА ЗАКУПИМ САМОЛЕТНИТЕ БИЛЕТИ!
 6. Възможна е промяна в подредбата на дните без никакво нарушаване на цялостната програма, ако е нужна оптимизация на времето.
 7. Цената е за човек при настаняване с друг в стая!
 8. Не можем да гарантираме комбинация с друг пътуващ при желание от ваша страна.
 9. Водачът на групата е възможно да не пътува от и до София с групата, но задължително я посреща и изпраща на летището в Мандалей/Пукет.
 10. Допълнителните/опционалните мероприятия са по Ваше желание, за Ваша сметка и на Ваша отговорност! Туроператорът единствено може да съдейства за тяхната организация с местните доставчици на услугата, без да носи финансова отговорност поради неосъществяването на конкретното мероприятие в следствие на лоши климатични условия или други причини!
 11. Климатът на планетата е извън нашия контрол, макар че имаме огромното желание да осигуряваме идеалното време за нашите групи.
 12. СЕД АДВЕНЧЪРС предлага срещу доплащане застраховка „Отмяна на пътуване”. При записване Ви молим изрично да отбележите, ако желаете да сключите тази застраховка, за да Ви запознаем подробно с всички условия.
 13. СЕД АДВЕНЧЪРС е регистриран онлайн туроператор към Министерство на Туризма на Република България. Плащането на услугите се осъществява единствено и само по банков път. Всички договорни отношения се извършват единствено посредством електронен път. Хартиени носители на договори и анекси не се приемат.

Необходимо е да изпратите копие на международния си паспорт с валидност най-малко 6 месеца след датата на завръщане!

Моля, да отбелязвате на платежните нареждания:

 1. Основание: Името и датите на дестинацията, до която ще пътувате, както и имената на пътуващите.
 2. Получател: СЕД Адвенчърс ЕООД.
 3. Наредител: Вашето име.

За контакти: СЕД АДВЕНЧЪРС ЕООД,
лиценз No. РК-01-7248
Телефон – офис: 0876 099 631
Имейл: office@cedadventures.com

БАНКОВИ ДАННИ:
СЕД АДВЕНЧЪРС ЕООД

Сметка в лева: Пощенска банка
IBAN: BG56 BPBI 7942 1026 0999 01
BIC: BPBIBGSF

Сметка в Revolut/Револют:
CED ADVENTURES EOOD

Сметка в евро, долари и лева:
IBAN: LT283250043512206021
BIC: REVOLT21XXX

Сметка в британски лири:
Local
Account number: 07072295 (UK)
Sort code: 040075

Въпроси и отговори

Физически рейтинг

Пътуването не изисква специална физическа подготовка или кондиция. Имайте предвид единствено климата: през повечето време е горещо и влажно.

Има ли дълги пешеходни преходи?

Като цяло няма дълги пешеходни преходи. Единствено тези, които изберат дългия вариант с Южен Мианмар и Тайланд, имат пешеходен преход от около 2 км в пресечена местност (за стигане до бунгалата на плажа). Но ако имате проблем с това, може да ви превозят с мотор.

Колко време се лети до дестинацията?

До дестинацията сумарно се лети около 13 часа. Няма директни полети от България до Мианмар, така че ще имате прекачване в Азия.

Подходящо ли е пътуването за деца?

Всеки родител преценява издръжливостта и интересите на детето си. Специално за Мианмар трябва да помислите добре и да вземете под внимание няколко основни неща – горещо и влажно е, посещават се много храмове (а там е задължително да си бос), храната е различна за нашия вкус, има няколко вътрешни полета. Като цяло дестинацията не е препоръчителна за деца.

Необходима ли е виза?

Да, струва 50 щ. долара и се получава онлайн. Можем да ви съдействаме, ако имате затруднения.

Каква е часовата разлика?

Часовата зона в Мианмар е GMT+6:30, a разликата с България е 3 часа и 30 минути.

Интернет и сим карта

На повечето места в хотелите има интернет, но няма проблем да се закупи местна сим карта.

Какво можем и не можем да внасяме?

Няма специални ограничения, извън стандартните изисквания.

Какъв е климатът?

Климатът е тропически, с малки разлики в температурите на отделните места. Като цяло е горещо и влажно. Температурите са средно около 27 градуса. В Баган е по-горещо и сухо, в щата Кая сутрин и вечер е по-хладно поради планинския релеф. По крайбрежието е влажно и ветровито. Възможни са и леки превалявания, въпреки че дъждовният сезон приключва през октомври.

Какви дрехи и обувки са ми необходими?

Леки летни дрехи, от проветриви материи. Обърнете внимание, че се посещават много будистки храмове, а там коленете и раменете трябва да са покрити (така че са изключени потници и къси панталони). Също така е задължително да се влиза бос. Най-подходящо да сте с джапанки или леки сандали.

Има ли условия за пране на дрехи?

Да. В хотелите, в които имаме повече от 1 нощувка, можете да давате дрехите си за пране.

Какво е електричеството, трябва ли ни адаптер?

Електричеството е 230V/50Hz. В Мианмар могат да се срещнат няколко вида контакти, така че носете универсалните адаптери, които са подходящи за целия свят –  ето и линк за ориентация https://world-power-plugs.com/myanmar-burma. Обикновено зарядните за телефоните могат да се ползват и без адаптер.

Какви аксесоари са ми необходими?

За дългата програма (с Южен Мианмар и Тайланд) е необходимо да си носите плажна кърпа, аква (водни) обувки и фенерче.

Колко пари са ми нужни?

Предвидете си около 500 щатски долара, въпреки че вероятно ще похарчите по-малко. Храната и напитките са много евтини.

Каква е валутата в страната?

Местната валута е мианмарски кият (чат) – MMK.

Нужно ли е да сменям пари от България?

Носете си щатски долари за смяна на място. Задължително трябва да имате изрядни доларови банкноти – без закъсвания, зацапвания, смачквания и т.н. Обърнете внимание, че не се приемат банкноти, издадени преди 2006 г. Изрично го подчертайте, когато обменяте валута, за да не се изненадате неприятно на място. Най-добре е да имате от новите купюри по 100 долара.

Мога ли да се разплащам с карта?

Местата, на които може да плащате с карта са ограничени. Това е възможно най-вече в Янгон.

Бакшиши

Събираме по 30 щ. долара на човек – за местните екскурзоводи и шофьори. На място няма установена практика за бакшиши и такива не се очакват. Повечето хора са бедни и биха се радвали, ако прецените да възнаградите допълнително труда им.

Водата става ли за пиене?

Водата не е питейна, трябва да се купува бутилирана. В почти всички хотели има по 1 бутилка вода (500 мл) при настаняване.

Каква е храната?

Местната кухня е интересна и уникална – люта и с много подправки (усещат се от най-различни влияния – тайландско, китайско и от части индийско). Хляб обикновено не се сервира, оризът е в изобилие. Няма много сладки изкушения, но пък се предлагат екзотични плодове. Има добра местна бира и изключително евтин местен ром, както и уиски с добро качество.

Опасна ли е храната от улицата?

Като цяло не е опасна, но всеки сам преценява рисковете. Консултирайте се с вашия водач или местен екскурзовод, ако имате колебания.

Включена ли е храна в туристическия пакет?

Осигурени са само закуски. Средно на ден предвидете около 10 – 15 щ. долара за храна и напитки.

Има възможност за 2 опционални мероприятия:

Летене с балони над Баган – общо 3 часа, с включена закуска.

Шнорхелинг на архипелага Мергуи – целодневно, с 3 спирки и включен обяд на остров Horseshoe.

С какъв тип транспорт се пътува в държавата?

Пътува се с климатизиран автобус, а на някои места – с 2 мини буса.

Колко дълги са преходите с автобус?

Най-дългият преход е около 10 часа, заедно със спирките по пътя.

Какво е състоянието на пътищата?

Като цяло пътищата са в добро състояние, но има отделни отсечки, които не са (в щата Кая и Южен Мианмар). Въоръжете се с търпение и добро настроение.

В какъв клас хотели се настаняваме?

Хотелите са 3 и 4*, в много добро състояние и вид. В Южен Мианмар има 2 нощувки на бунгала с базови условия, но девствената природа и липсата на туристи там компенсират отсъствието на лукс.

Опасно ли е по улиците, има ли престъпност?

Мианмар е една от най-безопасните страни, няма проблем да се разхождате по улиците дори по тъмно. По-внимателни трябва да сте в Янгон.

Безопасно ли е да нося ценности и бижута?

Да, няма проблем. Но едва ли ще са ви необходими, предвид „неутъпкания маршрут”, който следвате.

Има ли някакви сериозни религиозни обичаи, с които трябва да се съобразим?

Мианмар е будистка страна. Програмата включва посещения на редица будистки храмове – там задължително се влиза бос, с покрити рамене и колене.

Има ли включена застраховка в туристическия пакет?

Да, в цената на пакета е включена медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.

Как да сключа застраховка Отмяна на пътуване?

В срок от 5 дни от внасянето на депозита за пътуването може да сключите застраховка отмяна на пътуване. За повече информация можете да се свържете с нашия офис или обслужващия ви застрахователен брокер.

Нужна ли е ваксина (различна от тази срещу Covid)?

Не се изискват специални ваксинации.

Допълнително ще бъдете информирани за полетното разписание и изискванията на съответната авиолиния. При желание от ваша страна, можете да си закупите сами билетите си, а цената им ще бъде приспадната от общата стойност на туристическия пакет.

Дати на програмата

Очаквайте през 2024

Запишете се, за да получите първи информация за нова група.

Стартова цена

Стартова цена

Стартова цена

Стартова цена

Стартова цена

Стартова цена

Бюлетин Новини

Абонирайте се, ако искате първи да научавате за нашите нови пътешествия!

Абонирайки се, се съгласявате с
Общите Условия на сайта!

Имайте предвид, че записването сега ви дава възможност да получите информация за това пътешествие първи. Не ви гарантира място!

Получихме запитването Ви!

Екипът ни ще се свърже с вас при първа възможност.