28 декември 2024 г. – 13 януари 2025 г.

Обща информация

Мексико Сити – Теотиуакан – Оахака – каньон Сумидеро – Сан Кристобал де ла Касас – водопади Агуас Асул – Паленке – Мерида – Чичен Ица – Ривиера Мая

* Има възможност сами да закупите самолетните билети за пътуването и да Ви предложим цена за пакета без стойността на включените самолетни билети!

Как ви се струва идеята да изживеете 15 дни от живота си, наблюдавайки света през цветен калейдоскоп? Каним ви на пътешествие в една от най-колоритните страни на света, където ще се къпем в мистичните й сенотета, ще видим красиви водопади, ще ни галят фините пясъци и лазурните води на плажовете на Ривиера Мая… И всичко това ще ни изведе в друго измерение. Световноизвестните археологически паметници, сериозната доза изкуство, една от най-добрите кухни на континента, традиционните занаяти и усмихнатите местни хора с топли сърца са зашеметяващите „щрихи” към профила на страната, с чиито вибрации ще се слеем и ще изживеем нашите 15 изследователски дни.

17

дни

15

нощувки

6 190 лв.

стартова цена

Дати и цени

Какво получавате от нас

 • Приключенски маршрут на екипа ни (на база самостоятелното ни пътуване из Мексико), който ще остави у вас усещането, че наистина сте изследвали както големи забележителности така и скрити съкровища.
 • Гарантирани групи
 • Отличаващи се маршрути
 • Приключения на достъпни цени
 • Отстъпки за лоялни клиенти
 • Най-богатия опит в Мексико с 15 организирани групи
 • Български водач със страст към пътешествията
 • Автентично пътешествие с досег до местните хора и тяхната култура
 • Освен известните забележителности на Мексико, ще видите също и по-рядко посещаваните от туристите Оахака и Монте Албан
 • Малки групи, около 16 човека
 • Уникална комбинация от природни, културни и исторически забележителности
 • 12 нощувки в централно разположени хотели 3*
 • 3 нощувки в хотел 3* на първа линия на Ривиера Мая, извън комерсиалния курорт Канкун
 • 15 закуски
 • Самолетен билет София – Мексико Сити, Канкун – София с включени летищни такси
 • Вътрешни полети Оахака – Мексико сити – Тукстла Гутиерес с включени летищни такси 
 • Транспорт с частен микробус/бус с климатик по време на пътуването
 • Входни такси на местата, които ще посетим по програмата
 • Медицинска застраховка на стойност 10 000 евро
 • Всички трансфери по програмата
 • Български водач-преводач с опит в Латинска Америка (владеещ испански език) по време на цялото пътуване и лицензирани местни екскурзоводи
 • Лични разходи за храна, вода и напитки, неупоменати в програмата, шопинг (предвидете минимум 750 лева)
 • Допълнително се заплащат за единична стая 1 150 лева 
 • Бакшиши за местните екскурзоводи и шофьора на микробуса – около 40 щ. долара
 • Транспорт, който не покрива основната програма, като например всички опционални мероприятия
 • Трансфери летище – хотел – летище, в случай че се пътува с полет, различен от този на основната група

Програма по дни

Полет с прекачване в Европа. Трансфер до хотела. Свободно време за вечерна разходка.

Нощувка.

Мексико Сити е, и винаги е бил, слънцето в мексиканската соларна система. Градът e една от най-ярките световни столици в наши дни. В противовес на доскорошната си репутация, че е мръсен, претъпкан и опасен, този град има богата история, впечатляваща арт сцена, динамична стрийт култура и една от най-добрите кухни в Латинска Америка. Реновирани обществени места са върнати отново към живот, кулинарната сцена буквално експлодира, а културният ренесанс е в апогея си.

Градът помещава множество музеи, галерии и архитектурни паметници, вълнуващ нощен живот и вкусна улична храна. На огромния централен площад Сокало ще видим руините на ацтеките и ще се насладим на колониалната архитектура, а Къщата музей Фрида Кало е задължителна спирка. Друга забележителност е Националният дворец с изключителните стенописи на Диего Ривера, изобразяващи историята на Мексико Сити, построен върху старата ацтекска столица Теночтитлан. Планирано е и посещение на Антропологическия музей, който е един от най-добре поддържаните в света.

Ще си подарим и неповторимата възможност да плаваме с гондола по единствените по рода си канали в квартала Сочимилко. Тези канали, заедно с насипите от изкуствени острови, наречени чинампаси датират от времето на Ацтекската империя и са единствените съхранени до днес. Плаването из тях е придружено от музика на мариачи и много настроение.

Нощувки.

Мексико Сити – Теотиуакан – Оахака (7 часа)

Отпътуваме за Теотиуакан или Града на боговете, който се намира на 50 км североизточно от Мексико Сити и е култово място за много от народите на Мезоамерика. И до днес не се знае кога по тези места са започнали да се заселват хора, нито защо градът е бил напуснат преди векове, но архитектурните му паметници поразяват въображението. Храмът на Кетцалкоатъл и 5-километровата Променада на мъртвите (широка 40 м), Пирамидата на Слънцето и Пирамидата на Луната, Дворецът на Кетцал-Папалотл и Дворецът на Ягуарите, древният Храм на пернатите раковини, Дворецът на пеперудите Кетцал, площад Пласа де ла Луна и комплексът Тепантитла със знаменитите фрески Парадайз оф Тлалок – това е само малка част от местните „съкровища на историята”, изградени от огромни каменни блокове и строго подчинени на никому неизвестна система. В центъра на археологическата зона има прекрасен музей с експозиция на редки археологически предмети и умален модел на Теотиуакан.

Крайната спирка за деня е град Оахака.

Нощувка.

Колониален чар в ярки тонове е най-точното определение за Оахака. Градът е построен с камъни, взети от древните храмове в околността. Ще видим някои от разкошните съкровища на Монте Албан в Регионалния музей (известен като Лувъра на Оахака). Под изящните аркади, на пъстрите пазари, ще видим наследниците на сапотеките и микстеките, които продават цветни тъкани, одеяла и шалове. Градът е известен със своята арт сцена, с народното и изобразителното си изкуство и с танците. Ще се разходим по тесните калдъръмени улички и ще седнем на площада с чаша мескал в ръка, докато наблюдаваме как животът на местните тече покрай нас.

Ще посетим и церемониалния център преди времето на Колумб – Монте Албан, който в продължение на 1 500 години е населяван от племената олмеки, сапотеки и микстеки. Терасите, язовирите, каналите и пирамидите на селището буквално са изсечени в планината. Посещение и на най-широкото дърво на планетата – 2 000-годишен блатен кипарис.

Нощувка.

Полет от Оахака до Тукстла Гутиерес през Мексико сити.

На път за Сан Кристобал де лас Kасас ще посетим каньона Сумидероуникален риф, дълъг 41 км и дълбок до 1 000 м, откъснат от Рио Грихалва. Това е мястото, където през 16. век се самоубиват около 1 000 индианци от Чиапас, предпочитайки смъртта, пред това да се предадат на испанците. Ще се насладим на гледката към извисяващата се клисура, преди да продължим по пъстрия планински път към Сан Кристобал де лас Kасас.

Нощувка.

Атмосферата в този малък колониален индиански град, разположен високо в планините на Чиапас, е уникална. Със своите виещи се калдъръмени улици и колониална архитектура Сан Кристобал де лас Касас излъчва старовремско усещане със силни предиспански корени. Околните села са дом на народите цоцил и целтал, които са съхранили своя племенен произход чрез традиционните си костюми и обичаи. В селцето Сан Хуан Чамула например можем да видим шамани, които посещават църквите, за да извършват ритуални пречиствания с огнена вода, древни молитви и пилета. В Сан Кристобал има и много пазари, където местните продават цветни ръчно изработени предмети, а в традиционните кафенета ще опитаме царевична закуска елоте.

Нощувка.

Сан Кристобал де лас Касас – Паленке (5 – 6 часа)

След закуска отпътуваме за Паленке. Пътят дотам е бавен и лъкатушещ, но гледката към джунглите на Паленке е прелестна. Ще се изкъпем във водопадите Агуа Асул. Реката минава през редица варовикови травертини, образувайки естествени джакузита и е популярно място за неделен пикник сред мексиканците и туристите.

Пристигане в Паленке и нощувка.

Днес ще разгледаме руините на комплекса Паленке. Един от най-значимите архитектурни обекти в света на маите, Паленке, е разположен в дебрите на пищната джунгла на Чиапас, чиято дива природа и богата флора впечатляват също толкова, колкото и древните постройки. Разположените на хълм руини датират от около 600 г. пр.Хр. и са сред най-впечатляващите реликви на маите в Мексико. Разхождайки се между храмовете, ще чуем крясъците на маймуните, ехтящи из джунглата. В руините е открита гробницата на шамана Пакал, чиято мумия носи разкошна погребална маска – една от най-ценните реликви на културата на маите, открита едва през 1952 г.

Свободно следобедно време за отмора сред звуците на джунглата.

Нощувка.

Паленке – Кампече (около 5 часа)

Живописният колониален град Кампече, разположен на брега на Мексиканския залив,  е включен в списъка на ЮНЕСКО за световното културно наслество. Местният пазар е особено колоритен, а тесните калдъръмени улички с кокетни реставрирани сгради в пастелни цветове ще ви пренесат в отминали времена. Приятно място за разходка е и спокойната крайбрежна улица с акостирали стари рибарски лодки по кейовете.

Нощувка.

Кампече – Мерида (около 2 часа)

Днес се отправяме към Мерида, като по пътя ще посетим архитектурния обект Ушмал, който съперничи на Чичен Ица по размери и обхват на разкопките. Заобиколен от хълмове, Ушмал впечатлява със своите величествени дворци и храмове пирамиди.

За произхода на мястото се знае малко, но се смята, че градът е основан около 500 г. пр.Хр. Дългите геометрични фризове в чест на бога на дъжда са сред най-разкошните примери за изкуството на древните цивилизации в Америка, а невероятните пирамиди на магьосниците и красивият дворец на губернатора са два от най-страхотните образци за изкуството на маите въобще.

Ще имаме и възможността да посетим единствените по рода сенотета – явление, което може да срещнете само в щата Юкатан. Прохладни водни басейни, внушителни ями в земята, с прозрачни води и забележителна растителност. 

Нощувка.

Сутринта правим пешеходна обиколка на града с местен водач, след което имаме свободно време да се насладим на колониалния чар на Мерида. Мерида е красив град, който може лесно да бъде изследван пеш. Улиците на стария град кипят от изкуство и култура, а зеленият и сенчест площад Пласа Гранде е чудесно място за почивка. От едната му страна се намира катедралата от 16. век, а от другата са кметството, сградата на правителството и Каса-де-Монтехо. Танцът е в кръвта на местните жители и всяка неделя улиците на града се превръщат в дансинг на открито под звуците на салса и меренге. За отминалата слава на Мерида свидетелстват именията по Пасео де Монтехо. Тук можем да опитаме местни специалитети, като например кочинита пибил и изключително лютивия сос „Ел Юкатеко”.

Нощувка.

Мерида – Чичен Ица –Ривиера Мая (3 – 4 часа)

Отпътуваме от Мерида към Ривиера Мая със спирка на Чичен Ица. Наскоро обявен за едно от новите седем чудеса на света, древният град Чичен Ица е дом на толтеките и маите. Известната пирамида Кукулкан (El Castillo) – 30-метрово храмово съоръжение с огромни стълбища от четирите страни, доминира целия обект.

Пристигане в Ривиера Мая следобед. Настаняване в хотела и свободно време за плаж.

Свободни дни за плаж, релакс, текила, танци… Плажните ивици на Ривиера Мая са благословени с лазурни води и фин пясък. Мястото е рай за любителите на шнорхелинг в мангровите гори, гмуркане в подземни пещери или разходка по белите плажове.

Можете да изберете между множество допълнителни опции: посещение на руините на Тулум, шнорхелинг на бариерния риф на о-в Косумел, посещение на екопарка Ишкарет, биосферния резерват Сиан Каан, адвенчър парка Xplore или посещение на сеноте (мероприятия срещу допълнително заплащане).

Следобеден полет към България с прекачване в Европа.

PDF файл на програмата

Забележки и записване

 1. Цената е валидна при група от 10 и повече души.
 2. Цените са калкулирани на база най-ниската тарифа на редовни авиолинии и подлежат на препотвърждаване при конкретна заявка.
 3. Ако желаете повече гъвкавост, Ви предоставяме възможност сами да закупите самолетните билети за пътуването и да Ви предложим цена на пакета без стойността на включените самолетни билети. Моля да ни уведомите при записването, ако искате да се възползвате от тази възможност, за да Ви изпратим договор без стойността на самолетния билет. Ако желаете, можем да предоставим контакти на фирмата, която закупува самолетните билети за всички наши пътувания.
 4. Туроператор СЕД Адвенчърс има сключена задължителна застраховка „Отговорност на туроператора” в ЗК „Лев Инс“ АД с адрес: бул. „Симеоновско шосе“ 67А, 1700 Студентски Комплекс, София. Застрахователната полица е с № 13052410000162 / 15.03.2024 г.  с валидност до 19.04.2025 г.
 5. ВЪЗМОЖНА Е ПРОМЯНА НА ДАТИТЕ С ДО 2 – 3 ДНИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ЦЕНИТЕ НА САМОЛЕТНИТЕ БИЛЕТИ. МОЛЯ ДА НИ УВЕДОМИТЕ ПИСМЕНО, АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ, ПРЕДИ ДА ЗАКУПИМ САМОЛЕТНИТЕ БИЛЕТИ!
 6. Възможна е промяна в подредбата на дните, без никакво нарушаване на цялостната програма, ако е нужна оптимизация на времето.
 7. Цената е за човек при настаняване с друг в стая!
 8. Не можем да гарантираме комбинация с друг пътуващ при желание от ваша страна.
 9. Водачът на групата е възможно да не пътува от и до София с групата, но задължително я посреща и изпраща на летището в Мексико Сити/Канкун.
 10. Няма задължителни ваксинации.
 11. Не се изисква виза за Мексико за български граждани.
 12. Допълнителните/опционалните мероприятия са по Ваше желание, за Ваша сметка и на Ваша отговорност! Туроператорът единствено може да съдейства за тяхната организация с местните доставчици на услугата, без да носи финансова отговорност поради неосъществяването на конкретното мероприятие вследствие на лоши климатични условия или други причини!
 13. Климатът на планетата е извън нашия контрол, макар че имаме огромното желание да осигуряваме идеалното време за нашите групи.
 14. СЕД АДВЕНЧЪРС е регистриран онлайн туроператор към Министерство на Туризма на Република България. Плащането на услугите се осъществява единствено и само по банков път. Всички договорни отношения се извършват единствено посредством електронен път. Хартиени носители на договори и анекси не се приемат.
 15. Всички пътуващи, които нямат български задгранични паспорти, носят отговорност да си проверят изискванията за визи на съответната дестинация и уредят такива.

Срокът за плащане на депозита от 3 000 лв. е 31 юли 2024 г.

Второто плащане от 1 500 лв. е до 8 септември 2024 г.

Крайното плащане е един месец преди пътуване.

Необходимо е да изпратите копие на международния си паспорт с валидност най-малко 6 месеца след датата на завръщане!

Моля, да отбелязвате на платежните нареждания:

 1. Основание: Името и датите на дестинацията, до която ще пътувате, както и имената на пътуващите.
 2. Получател: СЕД Адвенчърс ЕООД.
 3. Наредител: Вашето име.

За контакти: СЕД АДВЕНЧЪРС ЕООД,
лиценз No. РК-01-7248
Телефон – офис: 0876 099 631
Имейл: office@cedadventures.com

БАНКОВИ ДАННИ:
СЕД АДВЕНЧЪРС ЕООД

Сметка в лева: Пощенска банка
IBAN: BG56 BPBI 7942 1026 0999 01
BIC: BPBIBGSF

Сметка в Revolut/Револют:
CED ADVENTURES EOOD

Сметка в евро, долари и лева:
IBAN: LT283250043512206021
BIC: REVOLT21XXX

Сметка в британски лири:
Local
Account number: 07072295 (UK)
Sort code: 040075

Въпроси и отговори

Физически рейтинг

Специална подготовка или особена физическа издръжливост за дестинацията Мексико не се изискват. Въпреки това, трябва да се вземат под внимание някои особености като топлия и влажен климат на част от местата по програмата, посещенията на археологическите зони и някои по-дълги трансфери и преходи с автобус. Като цяло дестинацията е подходяща за всякакъв тип хора и за всички възрасти.

Има ли дълги пешеходни преходи?

В програмата са предвидени градски турове и пешеходни преходи, както и посещения на множество археологически зони. Преходите не са дълги и са подходящи за всеки.

Колко време се лети до дестинацията?

До Мексико Сити се лети общо около 13 – 15 часа от София, с прекачване в Западна Европа.

Подходящо ли е пътуването за деца?

Пътуването по-скоро не е препоръчително за деца. Мексико е силно историческа и културна дестинация и повечето деца и/или тийнейджъри все още не са развили интерес към тези цивилизации и култури. Също така, има пешеходни и средно-дълги преходи с автобус, които допълнително трябва да се имат предвид при избора на родителите.

Необходима ли е виза?

Туристическа виза за българи с престой до 90 дни не се изисква.

Каква е часовата разлика?

Часовата разлика между България и Мексико е 8 часа. Часовата зона в Мексико е GMT-5.

Интернет и сим карта

Интернет на много добро ниво има във всички хотели по програмата. Закупуването на сим карта с мобилен интернет също е опция за тези, които искат да са свързани през цялото време.

Какво можем и не можем да внасяме?

Няма специални ограничения и рестрикции за вноса на продукти в страната.

Какъв е климатът?

Климатът на Мексико е доста разнообразен, предвид огромната площ, която обхваща страната и зоналните разлики във височина, които оказват значително влияние на температурите и валежите. Тропикът на Рака разделя Мексико на две зони: на по-умерена на север, с по-ниски температури през зимата, и тропическа и влажна зона – с малки температурни изменения през цялата година, като температурите се колебаят единствено в зависимост от височината. В градове като Мексико Сити и Сан Кристобал може да усетите по-ниски температури, тъй като височината оказва значително влияние на въздушните маси и количеството на валежите. На юг от Сан Кристобал климатът е изцяло влажен и тропичен целогодишно.

Какви дрехи и обувки са ми необходими?

Ще ви трябват леки и удобни дрехи за всекидневните градски преходи и посещения на археологическите зони. Времето в Мексико варира значително и в Мексико Сити и Сан Кристобал може да бъде по-хладно. Вземете с вас и връхни дрехи, поне един дълъг панталон и яке. Ще са ви необходими също така леки, спортни или туристически обувки, с които да ви е удобно по време на всекидневните разходки и обиколки.

Има ли условия за пране на дрехи?

Да, на повечето места, където имаме над една нощувка, ще може да ползвате тази услуга. Обърнете се към водача си за съдействие.

Какво е електричеството, трябва ли ни адаптер?

Електричеството в Мексико е 127 волта и ще ви трябва адаптер, тъй като контактите са от типа A/B.

Какви аксесоари са ми необходими?

Ще са ви необходими шапка, бързосъхнещи дрехи, слънцезащитен крем и репелент срещу комари. Препоръчително е да имате водни обувки и да си носите бански. Може да си вземете също така и шнорхел и водни очила за опционалните турове и свободните дни на Ривиера Мая.

Колко пари са ми нужни?

Като общо Мексико е средно скъпа дестинация. За обяд и вечеря, заедно с вода за през деня, и още някои напитки (кафе или бира), ще са ви нужни около 25 – 30 американски долара на ден. В тази сума не влизат пари за сувенири и други покупки. Между 50 – 100 щ. долара на ден ще са ви нужни ако искате да пазарувате сувенири и други покупки. Предвидете поне минимум 450 щ. долара за цялото пътуване.

Каква е валутата в страната?

Валутата е мексиканско песо (MXN), като курсът му варира между 12 – 14 песос за 1 български лев.

Нужно ли е да сменям пари от България?

Можете да смените мексиканско песо от България. Има много чейндж бюра, които предлагат добър курс и така ще спестите междинното обръщане от долари или евро. Която и валута да вземете за обмен на място в Мексико, евро или долари, ще ви свърши работа.

Мога ли да се разплащам с карта?

Възможно е да плащате с карта. Почти във всички ресторанти или сувенирни магазини има такава опция.

Бакшиши

Бакшишите не са задължителни, но оставянето им е препоръчително. Мексиканците са свикнали да получават допълнително заплащане за труда си, особено работещите в туризма и ресторантьорството.

Водата става ли за пиене?

Съветваме да не консумирате вода от чешмата по време на цялото пътуване.

Каква е храната?

Мексико притежава една най-известните, най-вкусните и разбира се – пикантни кухни в света. Eкзотични продукти и богати аромати се преплитат в уникални ястия увековечени из целия свят. Основната съставка е добре позната – царевицата. Има я в почти всички ястия и начини на приготвяне на различни продукти: кесадия и тако, или просто присъства на масата, като заместител на хляба. За разлика от другите латиноамерикански страни, в Мексико не се яде толкова ориз. Можете да опитате кесадия, тако ал пастор, тако с пиле и гуакамоле или уникалните ескамолес – сезонни яйца от мравки, които са истински мексикански деликатес!

Опасна ли е храната от улицата?

Храната от улицата не е опасна – точно обратното: Мексико се слави с една от най-вкусните и разнообразни улични храни в света, и ще я видите като пример във всеки туристически справочник. Отнасяйте се с по-голямо внимание само към храната в Мексико Сити, който е 20-милионен мегаполис и качеството на храната на места може да е съмнително. За всички останали места от програмата в Мексико не трябва да имате никакви притеснения.

Включена ли е храна в туристическия пакет?

В туристическия пакет са включени закуски.

Има възможност за няколко опционални мероптриятия в програмата, като всички са към средата/края на пътуването:

 • Полудневна екскурзия до магическия потънал в руини град на маите Тулум
 • Посещение на аква и адвенчър паркове по Ривиера Мая
 • Посещения на природните кладенци сеноте
 • Шнорхелинг

С какъв тип транспорт се пътува в държавата?

Мексико е огромна страна, из която е наложитено да се пътува с различни транспортни средства – средно големи комфортни автобуси, мини ванове и самолет (вътрешен полет по програмата).

Колко дълги са преходите с автобус?

Преходите с автобус са средно дълги, но приятни, с красиви гледки и екзотични пейзажи по пътя. Има три по-дълги прехода с автобус, като най-дългият е с продължителност около 8 – 10 часа.

Какво е състоянието на пътищата?

Състоянието на пътищата е много добро. Пътува се удобно и комфортно в почти всички части на страната. Има само една отсечка с повече завои, за което ще бъдете предупредени от водача си и ако ви прилошава е добре да си вземете медикаменти за това.

В какъв клас хотели се настаняваме?

Хотелите, които ползваме, са 3 и 4* в колониален стил или от градски тип.

Опасно ли е по улиците, има ли престъпност?

Мексико не се слави с висока сигурност, но в програмата не се посещават опасните части на градовете. Въпреки това е препоръчително да сте внимателни по улиците, особено ако се отделите от групата.

Безопасно ли е да нося ценности и бижута?

Не е препоръчително да се носят бижута и ценности, особено в Мексико Сити, където дребните кражби и джебчийство могат да се случат на всеки. Препоръчва се по време на цялата програма да не се носят бижута или да се носят такива с по-малка стойност.

Има ли някакви сериозни религиозни обичаи, с които трябва да се съобразим?

Мексико е католическа страна и всички чужденци, в частност християни, не се съобразяват със специфични местни обичаи. Имайте предвид, че Мексико е мултикултурна страна, смесица от предимно европейски и индиански култури и обичаи. В по-малките градове и села могат да се срещнат странни или „езически” традиции, според западните мирогледи.

Има ли включена застраховка в туристическия пакет?

Да, в цената на пакета е включена медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.

Как да сключа застраховка Отмяна на пътуване?

В срок от 5 дни от внасянето на депозита за пътуването може да сключите застраховка отмяна на пътуване. За повече информация можете да се свържете с нашия офис или обслужващия ви застрахователен брокер.

Нужна ли е ваксина (различна от тази срещу Covid)?
 

За местата, които посещаваме, не се изисква ваксинация.

Допълнително ще бъдете информирани за полетното разписание и изискванията на съответната авиолиния. При желание от ваша страна, можете да си закупите сами билетите си, а цената им ще бъде приспадната от общата стойност на туристическия пакет.

Дати на програмата

Очаквайте през 2024

Запишете се, за да получите първи информация за нова група.

6 190 лв.

Стартова цена

Стартова цена

Стартова цена

Стартова цена

Стартова цена

Стартова цена

Бюлетин Новини

Абонирайте се, ако искате първи да научавате за нашите нови пътешествия!

Абонирайки се, се съгласявате с
Общите Условия на сайта!
На коя дата искате да пътувате?

Получихме запитването Ви!

Екипът ни ще се свърже с вас при първа възможност.