Обща информация

Банкок – Виентян – Ванг Виенг – Луанг Прабанг – Чанг Май – Чанг Рай – Ко Липе – Ко Ланта

Допълнителна опция: посещение на островите Ко Липе и Ко Ланта при минимум 8 записали се!

* Има възможност сами да закупите самолетните билети за пътуването и да ви предложим цена за пакета без стойността на включените самолетни билети!

В древността Лаос поетично е бил наричан Земя на милиони слонове. А девствената природа, живите традиции, калейдоскопът от различни култури и вероятно най-спокойните хора в Азия плениха сърцата ни, когато за първи път посетихме тази непозната, прекрасна страна. Представете си държава, в която пулсът ви се успокоява, усмивките са искрени и хората действително проявяват интерес към вас. Представете си планински хълмове, покрити с гъста зеленина, пощадени от яростта на булдозерите, и съхранени древни традиции, незасегнати от телевизионните реалити формати, залели съседните държави. Представете си, че се разхождате сред усмихнати монаси в шафранови одежди, чийто брой надвишава този на туристите.

Надзърнете заедно с нас във вековни храмове с уникална архитектура и атмосфера!

13

дни

10

нощувки

4 690 лв.

стартова цена

Дати и цени

Какво получавате от нас

 • Приключенски маршрут на екипа ни на база нашето самостоятелно 2-месечно пътуване из Югоизточна Азия
 • Гарантирани групи
 • Приключения на достъпни цени
 • Най-богатия опит в Югоизточна Азия с над 70 организирани групи
 • Български водач със страст към пътешествията
 • Автентично пътешествие с досег до местните хора и тяхната култура
 • Малки групи, около 16 човека
 • Неповторима комбинация от природни и културни забележителности, приключенски мероприятия и красиви плажове
 • 10 нощувки в хотели 3* с климатик
 • 10 закуски
 • 6 нощувки в хотели с климатик 3* с включена закуска (важи само за опцията Ко Липе и Ко Ланта)
 • Самолетен билет София – Тайланд, отиване и връщане, с включени летищни такси
 • Самолетен билет Банкок – Виентян с включени летищни такси
 • Самолетен билет Луанг Прабанг – Чанг Май с включени летищни такси
 • Самолетен билет Чанг Рай – Банкок с включени летищни такси
 • Самолетен билет Банкок – Транг/Hatyai/Краби с включени летищни такси (важи само за опция Ко Липе и Ко Ланта)
 • Транспорт с лодка Пакбара – Ко Липе и лодка Ко Липе – Ко Ланта (важи само за опция Ко Липе и Ко Ланта)
 • Транспорт с високоскоростен влак Ванг Виенг – Луанг Прабанг
 • Транспорт с частен микробус с климатик по време на пътуването
 • Разглеждане на едни от най-големите природни и културно-исторически забележителности на Лаос и Северен Тайланд
 • Входни такси на местата, които ще посетим по програмата
 • Медицинска застраховка на стойност 10 000 евро
 • Български водач-преводач с опит в Индокитай по време на цялото пътуване в региона и местни екскурзоводи
 • Всички трансфери по програмата
 • Лични разходи за храна, вода и напитки, неупоменати в програмата, шопинг (предвидете минимум 950 лева)
 • Допълнително се заплащат 550 лева за единична стая (плюс 300 лв за опция Ко Липе и Ко Ланта)
 • Виза за Тайланд – около 60 евро
 • Виза за Лаос (издава се на границата) – около 30 щ. долара
 • Бакшиши за местните екскурзоводи и шофьора на микробуса – около 25 щ. долара
 • Трансферите летище – хотел – летище, в случай че се пътува с полет, различен от този на основната група
 • Транспорт, който не покрива основната програма, като например всички опционални мероприятия

Програма по дни

Полет до Банкок.

Кацане по обяд в Банкок, трансфер до хотела.

След настаняване в хотела ще имаме възможност за разходка до някои от емблематичните храмове на Тайланд – Храма на полегналия Буда и Ват Арун, разположени на брега на река Чао Прая. Ще се насладим на красивия азиатски залез над водите на реката. Невероятната панорамна гледка на нощен Банкок и реката от един от най-високите открити барове в света, намиращ се на 64-ти етаж, ще бъде идеалният завършек на деня.

Нощувка.

Банкок – Виентян (полет около 1 час)

Полет и трансфер до хотела във Виентян. Следобяд ще се отбием до едно нестандартно място за снимки – Buddha park. Със своите 200 статуи от будистката и хиндуистката митология паркът изглежда като оживял филмов декор.

Разположен на един от завоите на река Меконг, основаният около 9. век Виентян привлича със спокойната си атмосфера – булеварди с ухаещи, красиви франджипани и екзотични тамариндови дървета, френски кафенета и ресторанти с прочути парижки готвачи, блестящи храмове, скитащи будистки монаси и статуи на дракони. А вечерта ще поглезим сетивата си с ароматни местни ястия на брега на Меконг.

Нощувка.

Виентян – Ванг Виенг (около 4 часа)

Разходката ни из града ще започне с най-стария будистки храм във Виентян – Ват Си Сакет. Запазил оригиналния си вид и до днес, обграден от екзотични дървета, храмът е известен не само с красивата си архитектура, но и със своите близо 6 800 изображения и статуи на Буда, датиращи от 16. и 19. век. Градът изобилства от храмове, но може би един от най-интересните и най-впечатляващите е Ват Хо Пракео. Построен е през 1565 г. като личен параклис на кралското семейство, както и като дом на изумрудения Буда, намиращ се в момента в Банкок. Богато украсен, с прекрасна лакирана врата от 16. век с хиндуистки дърворезби, многобройни кхмерски каменни резби и разнообразие от статуи на Буда. А сенчестата, добре поддържана градина е оазис на спокойствието.

Па Тат Луанг, или Великата златна ступа, е най-важният национален паметник и символ на будизма и суверенитета на Лаос, който не можем да пропуснем. Легендата разказва, че през 3. век пр.Хр. мисионери от Индия издигнали ступата тук, за да положат парче от гръдта на Буда. Ще отдъхнем в приятния парк на Патуксай – впечатляваща арка, чийто дизайн е вдъхновен от Триумфалната арка в Париж, макар че горната й част е украсена в типично лаоски стил.

В ранния следобед отпътуваме за Ванг Виенг, бившата парти столица на Югоизточна Азия. Ще се озовем в едно късче от рая на земята. Заобиколен от живописни пейзажи, Ванг Виенг е спокойно градче, разположено по протежението на река Нам Сонг сред оризови полета, величествени планини, пенливи реки и внушителни варовикови скали.

Нощувка.

Денят е посветен на разходка из изумрудените оризови полета и красивата природа на района. Ще се потопим в синьо-зелените води на някоя от лагуните, сгушени сред гънките на карстовите хълмове. Ще се изкачим на високо и ще се насладим от птичи поглед на идилията на спокойно течащата река, обляна от следобедните лъчи.

Нощувка.

Ванг Виенг – Луанг Прабанг: около час и половина с високоскоростен влак

Възможност за популярния тюбинг или каякинг по реката (срещу допълнително заплащане).

Любимият ни град в Лаос – Луанг Прабанг, заслужено включен в списъка на ЮНЕСКО, привлича с опияняващия аромат на франджипани, огромни дървета, пъстри цветя, блестящи златни храмове, аромат на прясно кафе, малки улички с френско колониално влияние, залези над реката, цветни пазари и пикантни ястия в уютни френски ресторанти. И всичко това заобиколено от изящни планини. Тук ще станем свидетели на даването на милостиня на будистки монаси, една от най-емблематичните религиозни церемонии в Лаос, незабравимо преживяване в цяла Югоизточна Азия.

Нощувка.

Ще посетим сутрешния пазар – пъстра палитра от цветове, аромати и звуци. Разходката ни продължава с посещение на Националния музей, който се помещава в стария кралски дворец. Следващата ни спирка е Ват Ксиенгтонг, който е типичен пример за архитектурата на района. Разходката из града няма да е пълна, ако не погледнем на него отвисоко – хълма Пусси – мястото, където двете реки, обгръщащи в нежна прегръдка града, се сливат в едно.

Свободно време за разходка из стария град, кафе на брега на река Меконг и шопинг из нощния пазар.

Нощувка.

Сутринта ще се разходим из бамбуковата горичка и ще се разхладим в невероятно красивите водопади Куанг Си, терасовидно разположени естествени басейни с млечносиня вода. Спасителният център за азиатски черни мечки определено ще предизвика усмивки на лицата ни.

Следобед ще се разходим из малките улички на Луанг Прабанг, ще имаме свободно време за релаксиращи масажи и ще чуем омайната песен на следобедната молитва на монасите в някой от многобройните храмове в града. Възможност за посещение на място за отглеждане и защита на слонове, където можете да докоснете и да нахраните едно от най-големите животни на планетата, както и да се разходите върху гърба му (срещу допълнително заплащане).

Вечерта ще се впуснем в лабиринта на нощния пазар, който си е цяло преживяване.

Нощувка.

Луанг Прабанг – Чанг Май (полет около 1 час)

Чанг Май примамва със старата си част, заобиколена от крепостна стена и живописен канал, с нощните си пазари и ресторанти, с бляскавите си храмове, сгушени в тучните хълмове около града. В старата част ще надникнем в Сребърния храм, ще се насладим на автентичната местна кухня и ще остане време за масаж в някое от многобройните студия. А нощният базар на Чанг Май ще ви зарази с енергията, цветовете и разнообразието си.

Нощувка.

Нито една обиколката не би била пълна, ако не се изкачим до Wat Prathat Doi Suthep, красиво разположен на планински връх, гледащ към целия град Чанг Май. Wat Prathat Doi Suthep е считан за един от най-красивите и автентични древни храмове в Югоизточна Азия, запазил духа и културата на древното кралство Ланна.

Нощувка.

Чанг Май – Чанг Рай (около 4 часа)

Сутринта се отправяме към Чанг Рай. Спокойно можем да наречем Чанг Рай града на цветните храмове. Ще посетим Wat Rong Khun или Белия храм, впечатляващ със съвременния си екстериор, съставен от мозайка от огледала. Най-известният храм в Северен Тайланд изглежда сякаш направен от снежнобели пясъци и изненадва с модерния си интериор, съчетаващ елементи на поп култура и научна фантастика.

Ще се отбием до селцето Suea Ten, чието име в буквален превод означава „танцуващия тигър”, за да надникнем в още един от модернистичните храмове в района – Wat Rong Seua Ten, по-известен като Синия храм.

Нощувка.

Полет до Банкок и оттам вечерен полет до България.

Нощувка в Банкок. (важи за избралите опцията за посещение на островите Ко Липе и Ко Ланта)

Ден 13: Банкок – Ко Липе

Ранен сутрешен полет до летище Транг/Hatyai. Сухоземен трансфер до пристанището и трансфер с лодка до Ко Липе (около 5 часа път).

Настаняване и свободно време за плаж.

Ден 14 – 15: Ко Липе

Ко означава остров, а Липе е наричан още Диамантът на Андаманско море. Част от националния парк Тарутао, тюркоазените води и финия пясък, залезите и изгревите са като от филмова сцена.

Свободно време за плаж или различни занимания според личните интереси (срещу допълнително заплащане). Възможност за шнорхелинг из пъстроцветните коралови рифове, разходка с лодка и изследване на нови безлюдни плажове.

Ден 16: Ко Липе – Ко Ланта

Ко Липе – Ко Ланта: около 3 часа (трансфер с лодка/ферибот) 

Част от едноименния национален парк, Ланта винаги е оставал в страни от шумно рекламираните си съседи. Но острова предлага километри плажна ивица, спокойни води и ресторантчета на самия пясък. Какво повече трябва за финал на това пътешествие?

Настаняване и свободно време за плаж.

Ден 17: Ко Ланта

Свободно време на плажа или възможност за посещение на близките острови Phi Phi и Maya Bay (срещу допълнително заплащане).

Ден 18: Ко Ланта – София

Последни часове за плаж или разглеждане на остров Ланта (срещу допълнително заплащане).

Следобеден трансфер до летището и полет към България.

PDF файл на програмата

Забележки и записване

 1. Цената е валидна при група от 10 и повече души.
 2. Цените са калкулирани на база най-ниската тарифа на редовни авиолинии и подлежат на препотвърждаване при конкретна заявка.
 3. Ако желаете повече гъвкавост, Ви предоставяме възможност сами да закупите самолетните билети за пътуването и да Ви предложим цена на пакета без стойността на включените самолетни билети. Моля да ни уведомите при записването, ако искате да се възползвате от тази възможност, за да Ви изпратим договор без стойността на самолетния билет. Ако желаете, можем да предоставим контакти на фирмата, която закупува самолетните билети за всички наши пътувания.
 4. Туроператор СЕД Адвенчърс има сключена задължителна застраховка „Отговорност на туроператора” в ЗК „Лев Инс“ АД с адрес: бул. „Симеоновско шосе“ 67А, 1700 Студентски Комплекс, София. Застрахователната полица е с № 13052410000162 / 15.03.2024 г.  с валидност до 19.04.2025 г.
 5. ВЪЗМОЖНА Е ПРОМЯНА НА ДАТИТЕ С ДО 2 – 3 ДНИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ЦЕНИТЕ НА САМОЛЕТНИТЕ БИЛЕТИ. МОЛЯ ДА НИ УВЕДОМИТЕ ПИСМЕНО, АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ, ПРЕДИ ДА ЗАКУПИМ САМОЛЕТНИТЕ БИЛЕТИ!
 6. Възможна е промяна в подредбата на дните без никакво нарушаване на цялостната програма, ако е нужна оптимизация на времето.
 7. Цената е за човек при настаняване с друг в стая!
 8. Не можем да гарантираме комбинация с друг пътуващ при желание от ваша страна.
 9. Водачът на групата е възможно да не пътува от и до София с групата, но задължителноя посреща и изпраща на летището в Банкок.
 10. Допълнителните/опционалните мероприятия са по ваше желание, за ваша сметка и на ваша отговорност. Туроператорът единствено може да съдейства за тяхната организация с местните доставчици на услугата без да носи финансова отговорност поради неосъществяването на конкретното мероприятие в следствие на лоши климатични условия или други причини!
 11. Климатът на планетата е извън нашия контрол, макар че имаме огромното желание да осигуряваме идеалното време за нашите групи.
 12. СЕД АДВЕНЧЪРС Ви предлага срещу доплащане застраховка „Отмяна на пътуване”. При записване Ви молим изрично да отбележите, ако желаете да сключите тази застраховка, за да Ви запознаем подробно с всички условия.
 13. СЕД АДВЕНЧЪРС е регистриран онлайн туроператор към Министерство на Туризма на Република България. Плащането на услугите се осъществява единствено и само по банков път. Всички договорни отношения се извършват единствено посредством електронен път. Хартиени носители на договори и анекси не се приемат.
 14. Всички пътуващи, които нямат български задгранични паспорти, носят отговорност да си проверят изискванията за визи на съответната дестинация и уредят такива.

Срокът за плащане на депозита от 2 500 лева е 10 юни 2024 г.

Срокът за второто плащане от 800 лв е 5 юни 2024 г.

Срокът за крайното плащане е 30 дни преди заминаване.

Необходимо е да изпратите копие на международния си паспорт с валидност най-малко 6 месеца след датата на завръщане!

Моля, да отбелязвате на платежните нареждания:

 1. Основание: Името и датите на дестинацията, до която ще пътувате, както и имената на пътуващите.
 2. Получател: СЕД Адвенчърс ЕООД.
 3. Наредител: Вашето име.

За контакти: СЕД АДВЕНЧЪРС ЕООД,
лиценз No. РК-01-7248
Телефон – офис: 0876 099 631
Имейл: office@cedadventures.com

БАНКОВИ ДАННИ:
СЕД АДВЕНЧЪРС ЕООД

Сметка в лева: Пощенска банка
IBAN: BG56 BPBI 7942 1026 0999 01
BIC: BPBIBGSF

Сметка в Revolut/Револют:
CED ADVENTURES EOOD

Сметка в евро, долари и лева:
IBAN: LT283250043512206021
BIC: REVOLT21XXX

Сметка в британски лири:
Local
Account number: 07072295 (UK)
Sort code: 040075

Въпроси и отговори

Има ли дълги пешеходни преходи?

По програмата не са предвидени дълги пешеходни преходи. В един от дните се прави разходка с велосипеди. Ако не искате да се придвижвате на колело, можете да наемете и ATV или кола с шофьор. Не е препоръчително да минавате това разстояние пеша заради горещината и липсата на сянка.

Колко време се лети до дестинацията?

Чистото летателно време между София и Банкок е около 13 часа, без да се взима предвид времето за трансфер. Към днешна дата няма директни полети между България и Тайланд. Полетът Банкок – Виентян е около 1 час.

Подходящо ли е пътуването за деца?

Пътуването е подходящо за деца над 12 години. Имайте предвид, че Лаос не предлага стандартните удобства, на които са свикнали децата ни. Преценете способностите на собственото си дете да се адаптира към температура, храна и нрави, преди да го запишете за екзотично пътешествие.

Необходима ли е виза?

Да, за български граждани е необходима виза и за двете държави.

Виза за Тайланд ще издадем предварително от Почетното консулство на Кралството в България. За процеса по издаването й ще получите повече информация и съдействие от вашия водач в процеса на подготовка за пътуването ви.

Виза за Лаос се получава при пристигане в страната. Процедурата е облекчена и водачът ви ще съдейства на място с всичко необходимо.

Каква е часовата разлика?

Часовата зона в Тайланд и Лаос е GMT+7. При лятното часово време разликата с България е 4 часа, а при зимно – 5 часа.

Интернет и сим карта

И за двете държави е възможно да се вземе предплатена карта за разговори и интернет още на летището. Цената на всяка от двете карти не надвишава 15 щ. долара. Във всички хотели и в почти всички ресторанти има безплатен интернет.

Какъв е климатът?

В Тайланд климатът е тропичен и се характеризира с три основни сезона – горещ (от март до средата на май), дъждовен (от май до средата на октомври) и сух (от средата на октомври до март). Средните дневни температури в Северен Тайланд (Чанг Май и Чанг Рай) са около 30 градуса през сухия сезон и около 34 градуса през горещия и дъждовния сезон. Нощните температури могат да достигнат до 10 градуса през декември и януари с навлизане на студените въздушни фронтове от Китай, но през останалите месеци температурата не пада под 20 градуса.

В югозападен Тайланд (Пукет и островите в Андаманско море) под влияние на топлите морски течения температурите са постоянни през почти цялата година, като дневните температури са около 30 градуса, а нощните рядко падат под 23.

Валежите извън дъждовния сезон не са изключени, но обикновено са краткотрайни.

Климатът на Лаос е тропичен в южните части и субтропичен в северната част от страната. През сухия и хладен сезон (декември – февруари) дневните температури са около 28 градуса, но с хладни нощи, с температура около 15 градуса. Основното количество дъждове пада през юли и август. В останалите месеци от март до юни и септември – октомври температурите са около 32 градуса през деня и около 22 през нощта.

Какви дрехи и обувки са ми необходими?

Пътуването из влажния и топъл климат предполага леки и бързосъхнещи материи. Тениски, къси панталони, потници и рокли – нямате ограничение в избора на летни тоалети. Предвидете жилетка или леко яке за закритите пространства и полетите. Важно е да съобразите изискването за покрити рамене и колене в дните с посещение на храмове и други религиозни обекти. Имайте предвид, че не навсякъде се приемат шалове. Обувките е важно да са удобни – градски сандали, джапанки или отворени обувки, маратонки.

Има ли условия за пране на дрехи?

Да, възможност за пране ще има на поне 2 места по програмата.

Какво е електричеството, трябва ли ни адаптер?

Електричеството е 220V, а контактите са съвместими с българските накрайници, така че адаптер не ви е необходим.

Какви аксесоари са ми необходими?

Предвидете място в багажа си за микрофибърна плажна хавлия, водни обувки тип „мидарка“ и шнорхел и маска, ако прецените, че предпочитате да се гмуркате със собствени. Не във всички хотели има сешоар, така че ако смятате, че ще ви е необходим, вземете в багажа си. Препоръчваме ви да закупите репеленти на място, като вашият водач ще ви съдейства за това. Слънцезащитен крем с висок фактор е задължителен. Добре е да имате дъждобран, предвид неочакваните тропически дъждове.

Колко пари са ми нужни?

Нашият дългогодишен опит показва, че около 50 щ. долара на ден са достатъчни за покриване на разходите за храна и сувенири, т.е. около 800 щ. долара за целия престой биха били достатъчни.

Каква е валутата в страната?

Всяка от двете държави има собствена валута:

Тайланд – Тайландски бат (THB)

Лаос – Лаоски кип (LAK)

Нужно ли е да сменям пари от България?

От България можете да тръгнете с американски долари, в нови и чисти банкноти, емисия след 2006 г. на едрите купюри. Предвидете банкноти от по 50 и 100 долара, защото те се обменят на по-добър курс, отколкото по-дребните купюри. Най-добре е да обмените като начало около 150 щ. долара в тайландски бати за първия ден и визата. За Лаос не търсете лаоски кипове – почти никъде не се намират.

Вашият водач ще съдейства за своевременното обменяне в местна валута при пристигане в съответната държава.

Мога ли да се разплащам с карта?

По-скоро не, плащането в брой е основният метод за разплащане.

Бакшиши

Няма задължителен бакшиш. Ако обслужването ви е харесало, може да оставите допълнителна сума по ваша преценка.

Водата става ли за пиене?

Не, задължително е консумирането на бутилирана вода.

Каква е храната?

Храната е базирана главно на ориз, богата е на зеленчуци, няма ограничения в консумацията на всякакъв вид месо и морски дарове. Всички ястия са богато овкусени с подправки, често пикантни. Хляб не се предлага масово, освен на закуска. И в двете кухни липсват почти всякакви сладки изкушения, но за сметка на това има богато разнообразие от плодове.

Опасна ли е храната от улицата?

Уличната храна е част от азиатската култура, в повечето случаи е безопасна и много вкусна. Дали ще опитате или не, зависи изцяло от готовността ви да експериментирате.

Включена ли е храна в туристическия пакет?

Включени са само закуски.

 • Ванг Виенг – тубинг (спускане с гума по реката)
 • Ванг Виенг – полет с балон над града и оризищата по изгрев слънце
 • Луанг Прабанг – посещение на камп за слонове (можете да се повозите на тях и да имате контакт с животните)
 • Ко Ланта – дневен тур до Phi Phi island
 • Као Лак – целодневно посещение на национален парк Симилан айландс

С какъв тип транспорт се пътува в държавата?

По време на цялото пътуване ще се придвижваме с 2 частни минибуса, които се движат паралелно. В програмата има и 3 вътрешни полета, като единият в повечето случаи е с прекачване. Продължителността на полетите е средно от около час.

Колко дълги са преходите с автобус?

По програма има заложени 4 по-дълги автобусни прехода (приблизително по 4 часа) и един по-кратък, от 2 часа.

Какво е състоянието на пътищата?

Пътищата са в добро състояние, като някои от тях са с повече завои поради планинския терен. За тези пътувания вашият водач ще ви предупреди предварително.

В какъв клас хотели се настаняваме? 

Настаняването е в семейни хотели с категория 3* с климатик.

Опасно ли е по улиците, има ли престъпност?

В двете страни туризмът е превърнат в основен източник на доход, а туристът е издигнат в култ. Ако човек сам не търси проблеми и спазва общоприетите правила и закони, престоят му ще бъде напълно спокоен. Местните са дружелюбни и сговорчиви – не случайно Тайланд е известен като страната на усмивките. И в двете страни човек се чувства спокойно и може да се разхожда необезпокояван. Дребното джебчийство и кражби не са изключени.

Безопасно ли е да нося ценности и бижута?

Да, безопасно е. Въпреки това, препоръчваме да не оставяте без надзор личните си ценности. В част от хотелите стаите са снабдени със сейфове.

Има ли някакви сериозни религиозни обичаи, с които трябва да се съобразим?

Будистката култура има изисквания, с които ние трябва да се съобразим. В храмовете се влиза бос (в случай, че това ви притеснява може да си носите чорапи), дамите трябва да са задължително с покрити рамене и колене, в някои храмове същото изискване важи и за мъжете. Всеки ден вашият водач ще обръща внимание на облеклото, с което трябва да се съобразите.

Има ли включена застраховка в туристическия пакет?

Да, в цената на пакета е включена медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.

Как да сключа застраховка Отмяна на пътуване?

В срок от 5 дни от внасянето на депозита за пътуването може да сключите застраховка отмяна на пътуване. За повече информация моля да се свържете с нашия офис или обслужващия ви застрахователен брокер.

Нужна ли е ваксина (различна от тази срещу Covid)?

Не е необходима ваксина или друга форма на предпазване срещу тропически болести. В районите, в които ние пътуваме ваксини НЕ се изискват, тъй като няма случаи на малария или жълта треска.

Допълнително ще бъдете информирани за полетното разписание и изискванията на съответната авиолиния. При желание от ваша страна, можете да си закупите сами билетите си, а цената им ще бъде приспадната от общата стойност на туристическия пакет.

Дати на програмата

Очаквайте през 2024

Запишете се, за да получите първи информация за нова група.

4 690 лв.

Стартова цена

6 190 лв. *

Стартова цена

Стартова цена

Стартова цена

Стартова цена

Стартова цена

Бюлетин Новини

Абонирайте се, ако искате първи да научавате за нашите нови пътешествия!

Абонирайки се, се съгласявате с
Общите Условия на сайта!

На коя дата искате да пътувате?

Получихме запитването Ви!

Екипът ни ще се свърже с вас при първа възможност.