Обща информация

Тбилиси – Кахетия – Бодбе – Мцхета – Ананури – Кутаиси – Местия – Ушгули –  Батуми – Айдер (Турция) – Сумела (Турция) – Трабзон (Турция)

Допълнителна опция за посещение на Турция (Айдер, Сумела и Трабзон)

* Има възможност сами да закупите самолетните билети за пътуването и да Ви предложим цена за пакета без стойността на включените самолетни билети!

Забравете представите си за някогашната съветска република с празни улици и сиви редици от жилищни блокове. Замайващите пейзажи и богата история на Грузия ще изумят дори запалените пътешественици! А гостоприемството и топлината на грузинците са пословични. Кавказката страна е превъзходна дестинация за всеки, който обича нестандартните маршрути. От зелените долини, покрити с лозя, до старите църкви и наблюдателни кули, накацали във фантастични планински местности, Грузия спира дъха и смайва погледа. Добре дошли в страната на слънцето, на разнообразието и контрастите, на пивкото вино и божествената кухня!

12

дни

11

нощувки

3 290 лв.

стартова цена

Дати и цени

Какво получавате от нас

 • Приключенски маршрут на екипа ни (на база самостоятелното ни пътуване из Грузия), който ще остави у вас усещането, че наистина сте изследвали както големи забележителности така и скрити съкровища.
 • Гарантирани групи
 • Приключения на достъпни цени
 • Български водач със страст към пътешествията
 • Автентично пътешествие с досег до местните хора и тяхната култура
 • Малки групи от 16 човека
 • Уникална комбинация от природни, културни и исторически забележителности
 • 10 нощувки в 3* хотел и 1 нощувка в базова къща за гости в Ушгули
 • 11 закуски
 • 2 нощувки в 3* хотел със закуски в програмата за Турция
 • самолетен билет по редовни авиолинии София – Тбилиси отиване и  Батуми/Трабзон – София връщане, с включени летищни такси
 • транспорт с частен микробус/джип по време на пътуването и туровете по програмата
 • разглеждане на най-интересните забележителности по маршрута
 • входни такси на местата, които ще посетим по програмата
 • български водач-преводач със страст към пътешествията
 • всички трансфери по програмата
 • Лични разходи за храна, вода и напитки, неупоменати в програмата, шопинг (предвидете минимум 650 лева)
 • Допълнително се заплащат 550/700 лева за единична стая
 • Бакшиши за местните екскурзоводи и шофьора на микробуса (предвидете 35 щ. долара)
 • Трансфери летище – хотел – летище, в случай че се пътува с полет, различен от този на основната група
 • Транспорт, който не покрива основната програма, като например всички опционални мероприятия

Програма по дни

Полет до Тбилиси. Нощувка.

Днес разглеждаме столицата Тбилиси – многолика както в културата, така и в архитектурата си. Старият град ще ни очарова със своите кокетни къщи, калдаръмени улички и малки ресторантчета, от които се носи аромат на хачапури и хинкали. Крепостта Нарикала величествено се извисява над града, като обгражда една от емблемите на Тбилиси – църквата Св. Николай. Докато първите човешки отпечатъци на този хълм датират отпреди цели шест хилядолетия, футуристичният Мост на мира над река Кура ще ни пренесе в съвременния свят. Няма да пропуснем и лечебните води на Тбилиси дали името на града още в зората му.

Ще отделим заслужено внимание и на грузинската кухня, съпроводена с неподражаемия червен еликсир. Полусладкото вино е нещото, без което пътуването из тази страна няма да е пълно. Ще го опитаме в някои от стотиците автентични винарни на Тбилиси в съчетание с божествените местни гозби и на фона на традиционните грузински музика и танци.

Нощувка.

Отправяме се към областта Кахетия. Когато грузинците чуят това име, веднага се сещат за едно: вино! Няма тържество, вечеря или приятелска среща, което да не се полее с ароматно вино. Затова се пригответе да отпиете от много чаши вино в този красив край: ниски планини, обсипани с лозя, запазени китни селца и множество великолепни манастири. Желаещите могат да направят тур за дегустация на вино и обяд във винарска изба (опционално мероприятие с допълнително заплащане). Посещаваме и манастира в Бодбе – едно от най-важните религиозни светилища и център на християнството в Грузия. Посветен е на Света Нина – най-почитаната светица от грузинците, която прекарва последните години от живота си в Бодбе и е погребана тук. През 16 и 17 век, манастирът е важен образователен център, като днес в него живеят около 15 монахини.

Ще навлезем в сърцето на Кахетия, където се е сгушило едно от най-малките градчета в Грузия Сигнахи. Разположено на склоновете на хълм, от тесните му калдаръмени улички се откриват спиращи дъха гледки към заснежените върхове на Кавказ. Сигнахи е обграден с крепостна стена с 23 кули 0т 18 век, която му придава величествен вид.

Връщане в Тбилиси. Нощувка.

Пътешествието ни в Грузия няма да е пълно без Мцхета – първата столица и един от най-старите градове в страната, духовното сърце на Грузия и родно място на християнството. В цяла Грузия няма друго такова място, наситено с толкова много свети места, като Мцхета. Затова грузинците наричат древния град „Втори Йерусалим“. Ще посетим Катедралата Светицховели (в превод „животворящ стълб”) – една от най-големите и важни църкви в страната, обект на ЮНЕСКО. Вярва се, че именно тук се пази мантията на Христос, което ежегодно привлича на поклонение хиляди християни от цял свят. Мцхета е и много приятно място за разходка с малките си улички, колоритни магазини и типични грузински ресторанти. Задължително ще опитаме местния специалитет – известното „аджарско хачапури“: издълбано парче хляб, напълнено с топено сирене и гарнирано с яйце.

Следващата ни спирка е Манастирът Джвари (Светият кръст), който изглежда така, сякаш е вдъхновен от Бог, а не построен от хора. Освен, че е красиво кацнал точно на ръба на скалист връх, Джвари е уникален образец на религиозната архитектура от средновековен Кавказ.

Предстои ни да изследваме една от емблемите на Грузия – църковната крепост Ананури. Разположена в сърцето на долината Арагви над езерото Джинвали, тя съчетава военното изкуство с религиозното, планинската архитектура с тази от низините. От кулата на крепостта ще се полюбуваме на гледката към езерото и руините на града. Продължаваме към Степанцминда – закътано градче в националния парк Казбеги с красиви планински пейзажи и гостоприемни хора.

След около час път с редуващи се живописни гледки, достигаме Църквата „Света Троица“, разположена високо над Казбеги. Заобиколена от високи планини и смайващи гледки, тя се е превърнала в национален символ на Грузия. Ще се разходим и до един от най-очарователните водопади в Грузия – Гвелети (змийският водопад) по лек терен за около час и половина. Следващата ни спирка е село Юта – едно от най-високо разположените селища (2200 м) в община Казбеги, където ще направим още един кратък преход (около 1,5 часа), откриващ гледки към грузинските доломити.

Отправяме се към селцето СноПриближавайки се към селото откъм магистралата, ще открием хълм, осеян с половин дузина монолитни гранитни лица, като всяко от тях изобразява различна личност от грузинската история или изкуство. Всяко лице е издълбано от един-единствен гранитен блок, като всички са с различен нюанс и текстура.

Нощувки в Степанцминда и Тбилиси.

Тбилиси – Кутаиси (около 4 часа)

Пътуваме към Кутаиси, където ще се потопим в легендата за златното руно. Според археолозите градът е бил столицата на митичната Колхида през 6 – 5 в. пр.н.е., а приключението на Язон и аргонавтите в търсене на златното руно свършва точно тук. След столетия на възходи и падения, през 10 век Кутаиси става столица на новообединена Грузия.

Отправяме се към каньона Мартвили, който предлага изумителни гледки със своите отвесни 50-70-метрови стени и целогодишна зелена растителност. Специално направени стълби водят към естествените басейни на дъното на каньона.

Нощувка.

Кутаиси притежава очарованието и духа на град с хилядолетна история, което ще усетим разхождайки се по улиците на стария град. Ще спрем да се полюбуваме на сградата на театър Месквишили, Операта, Кметството и разбира се – емблемата на града – прекрасния фонтан Колхида, извисяващ се на площад Централури. Ще прекосим Белия Мост и ще разгледаме останките на двореца на имеретското кралско семейство от 17 век. Ще се разходим и до колоритния Зелен Базар, където няма да пропуснем да опитаме някой от традиционните местни специалитети.

Следващата ни спирка е Манастира Гелати, основан от най-великия цар на Грузия – Давид Строителят, където са и положени и неговите тленни останки. Векове наред манастирът е бил най-големият културен и образователен център в цяла Грузия, а днес е под опеката на ЮНЕСКО.

Ще посетим една от най-популярните дестинации в региона – пещерата на Прометей. Карстовата пещера е изумително творение на природата с подземни реки, вкаменени водопади, величествени сталактити и сталагмити.

Транспорт от Кутаиси до Местия  (около 6 часа) – център на планинската област Сванетия.

Нощувка.

Очакват ни спиращи дъха гледки към заснежени върхове, живописни алпийски ливади и малки гиздави селца. Тук се намират най-големите ледници в страната. В продължение на хиляди години планините на Сванетия са били родина на самобитна етническа група – гордите сванетци. 

Ще имаме възможност за различни активности срещу допълнително заплащане: Полудневен трек до езерата Корулди – група алпийски езера в подножието на връх Ушба, заобиколени от величествени планини (преходът е приблизително 4 часа). Отражението им във водната повърхност прави това място наистина вълшебно. Ако ходенето пеша не ви примамва, алтернатива е да хванете кабинков лифт  до планината Зурулди, известна с уникалните си гледки към белите склонове на Тетнулди и Кавказ. Тук се намират най-високо разположените ресторант и хотел в Сванетия, откъдето се откриват спиращи дъха гледки. Ще имате възможност да посетите историческо-етнографски музей, в който се съхраняват някои от най-важните исторически артефакти както от региона, така и от останалата част на страната.

Отправяме се с джипове към Ушгули (около 2 часа) – община от 4 села, която е най-високо разположеното населено място в Европа. В село Чажаши са запазени повече от 200 средновековни къщи с кули, църкви и замъци, датиращи от 9 до 12 век. Кулите са били построени, за да защитават местното население от многобройните нашественици – от асирийци, персийци и римляни, през византийци и араби, до турци и монголи. Неслучайно Ушгули означава „безстрашно сърце”.

Ще се отправим на преход до ледника Шхара и изворите на река Ингури (около 8 часа), където ще се насладим на още девствена природа. Преходът е 10 км в посока по равен път с малка денивелация, като само последните 2 км са по каменист терен.

„Черешката на тортата” в този край и безспорна емблема на Ушгули е Църквата Ламария. Прекрасните икони и стенописи са посветени на едноименната езическа богиня на плодородието, която постепенно се отъждествява със Света Богородица в християнската вяра.

Завръщане в Местия с джиповете (около 2 часа)

Нощувки в Ушгули и Местия.

Отправяме се към перлата на грузинското Черноморие – Батуми (около 7 часа), известен със своя мек климат, чисти плажове, буйна растителност и гостоприемни жители. Широки булеварди, опасани с магнолии и палми, приветливи площади с красиви скулптури – Батуми има истинско модерно европейско излъчване. Архитектурата на града е интересна смесица от грузински, турски, руски, съветски, английски и френски стилове. А голяма част от сградите носят очарованието на неподражаемата комбинация от европейски и ориенталски традиции. С множество скъпи хотели и атрактивни барове, Батуми заслужено си е спечелил титлата „парти столица на Грузия”.

Ще се разходим по оживената крайбрежна променада, където се намира и статуята-символ на града – Делфин с палмова клонка. Няма да пропуснем и да поседнем в някое от многото кафенета и ресторанти, за да се слеем с множеството и да се насладим на вкусните местни специалитети.

Батуми се гордее и със Стария си град – очарователна смесица от занаятчийски магазинчета, малки кафенета и ресторанти, носещи отпечатъка на различни епохи.

Няма да пропуснем и Статуите на Али и Нина, известни още като Статуите на Любовта, превърнали се в запазена марка на града. Зад тази впечатляваща композиция стои местната версия за Ромео и Жулиета – историята на Али, мюсюлманин от Азербайджан и Нина, християнско момиче от Грузия. Ще минем и през площада на Театъра, известен още като площада на Нептун и Посейдон заради позлатената статуя на Нептун в средата на красив фонтан. Следва Пиацата – популярно място за срещи и изява на улични музиканти. От голямото виенско колело, може да се насладим на гледка от птичи поглед. 

В околностите на Батуми ще посетим Ботаническата градина, която прилича на истинска райска градина (срещу допълнително заплащане). На площ от над 110 хектара това вълшебно място е приютило редки и причудливи растения от цял свят: японска сакура, палми, кактуси, бамбук, магнолии, кипариси.

Нощувки.

(Полет до България)

За избралите опция Турция отпътуване за Айдер рано сутринта.

Девственият природен парк около планините Качкаар са възхитителна смесица от тучни алпийски ливади, богата фауна и красиви плата, пресечени от искрящо бистри потоци. Днес се отправяме към платото Айдер, което ще ни отвори несравними гледки към водопадите си, ще посетим и селото Чинчива, разположено точно до реката, по протежението на която са наредени малки кафенета с фантастичен изглед към горския фон.

Ще продължим нашето пътуване към Елевитското плато, което ни посреща с уникалната си красота сред уханни борови и чемширови гори. Обиколката на платото Хюсер ни предлага още един истински празник на сетивата с великолепното си местоположение и надморска височина. Ще можем да се насладим на внушително облачно море при подходящи метеорологични условия и да увековечим с много снимки алпийската планинска красота. Ще продължим нашата обиколка с пътуване към Трабзон.

Нощувки в Айдер и Трабзон.

Следващата ни спирка е Трабзон – град, гордеещ се с хилядолетна история. Първите заселници са древните гърци, които основават селището Трапезус още през 8 век пр. Хр. Като много други селища по брега на Черно море, легендите го свързват с Амазонките.

Векове наред главните търговски пътища, свързващи Европа и Централна Азия са минавали оттук. Съвременният Трабзон продължава да носи средновековно очарование – старата градска част е концентрирана около бившия базар, до който има и приятен парк. Ще се разходим до най-емблематичната част на Трабзон – старата крепост, която датира още от византйско време и напомня за миналото величие на града с останките на двореца и няколко запазени църкви, най-известната от които е Света София (Агия София) –  прекрасен образец на византийската архитектура и иконопис. 

Отправяме се и към манастира Сумела. Вграден в стръмна скала на надморска височина от близо 1200 метра, надвесил се драматично над дълбока урва, манастирът предлага наистина зашеметяваща гледка. Според легендата точно тук двама атински монаси откриват чудотворната икона на Дева Мария, за която се твърди, че е нарисувана от апостол Лука. След завладяването на османците, манастирът остава поклонническа дестинация и се ползва от защитата на султана.

Нощен полет до София.

PDF файл на програмата

Забележки и записване

 1. Цената е валидна при група от 10 и повече души.
 2. Цените са калкулирани на база най-ниската тарифа на редовни авиолинии и подлежат на препотвърждаване при конкретна заявка.
 3. Ако желаете повече гъвкавост, Ви предоставяме възможност сами да закупите самолетните билети за пътуването и да Ви предложим цена на пакета без стойността на включените самолетни билети. Моля да ни уведомите при записването, ако искате да се възползвате от тази възможност, за да Ви изпратим договор без стойността на самолетния билет. Ако желаете, можем да предоставим контакти на фирмата, която закупува самолетните билети за всички наши пътувания.
 4. Туроператор СЕД Адвенчърс има сключена задължителна застраховка „Отговорност на туроператора” в ЗК „Лев Инс“ АД с адрес: бул. „Симеоновско шосе“ 67А, 1700 Студентски Комплекс, София. Застрахователната полица е с №13052410000162 / 15.03.2024 г.  с валидност до 19.04.2025 г.
 5. ВЪЗМОЖНА Е ПРОМЯНА НА ДАТИТЕ С ДО 2 – 3 ДНИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ЦЕНИТЕ НА САМОЛЕТНИТЕ БИЛЕТИ. МОЛЯ ДА НИ УВЕДОМИТЕ ПИСМЕНО, АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ, ПРЕДИ ДА ЗАКУПИМ САМОЛЕТНИТЕ БИЛЕТИ!
 6. Възможна е промяна в подредбата на дните, без никакво нарушаване на цялостната програма, ако е нужна оптимизация на времето.
 7. Цената е за човек при настаняване с друг в стая!
 8. Не можем да гарантираме комбинация с друг пътуващ при желание от ваша страна.
 9. Водачът на групата е възможно да не пътува от и до София с групата, но задължително я посреща/ изпраща на летището в Тбилиси / Трабзон.
 10. Не се изискват визи за български граждани.
 11. Допълнителните/опционалните мероприятия са по Ваше желание, за Ваша сметка и на Ваша отговорност! Туроператорът единствено може да съдейства за тяхната организация с местните доставчици на услугата, без да носи финансова отговорност поради неосъществяването на конкретното мероприятие вследствие на лоши климатични условия или други причини!
 12. Климатът на планетата е извън нашия контрол, макар че имаме огромното желание да осигуряваме идеалното време за нашите групи.
 13. СЕД АДВЕНЧЪРС Ви предлага срещу доплащане застраховка „Отмяна на пътуване”. При записване Ви молим изрично да отбележите, ако желаете да сключите тази застраховка, за да Ви запознаем подробно с всички условия.
 14. СЕД АДВЕНЧЪРС е регистриран онлайн туроператор към Министерство на Туризма на Република България. Плащането на услугите се осъществява единствено и само по банков път. Всички договорни отношения се извършват единствено посредством електронен път. Хартиени носители на договори и анекси не се приемат.

Срокът за плащане на депозита от 2 000 лв. е 14 април 2024 г.

Срокът за крайно плащане е 30 дни преди заминаване.

Необходимо е да изпратите копие на международния си паспорт с валидност най-малко 6 месеца след датата на завръщане!

Моля, да отбелязвате на платежните нареждания:

 1. Основание: Името и датите на дестинацията, до която ще пътувате, както и имената на пътуващите.
 2. Получател: СЕД Адвенчърс ЕООД.
 3. Наредител: Вашето име.

За контакти: СЕД АДВЕНЧЪРС ЕООД,
лиценз No. РК-01-7248
Телефон – офис: 0876 099 631
Имейл: office@cedadventures.com

БАНКОВИ ДАННИ:
СЕД АДВЕНЧЪРС ЕООД

Сметка в лева: Пощенска банка
IBAN: BG56 BPBI 7942 1026 0999 01
BIC: BPBIBGSF

Сметка в Revolut/Револют:
CED ADVENTURES EOOD

Сметка в евро, долари и лева:
IBAN: LT283250043512206021
BIC: REVOLT21XXX

Сметка в британски лири:
Local
Account number: 07072295 (UK)
Sort code: 040075

Въпроси и отговори

Има ли дълги пешеходни преходи?

В програмата са предвидени градски и природни турове, подходящи за всеки. Няма дълги пешеходни преходи, с изключение на няколко опционални маршрута.

Колко време се лети до дестинацията?

До Тбилиси няма директен полет от София. Най-често се лети с прекачване през Истанбул. Полетите са около 4 часа общо.

Подходящо ли е пътуването за деца?

Със сигурност не бихме препоръчали пътуването за дете под 12 годишна възраст, но ви насърчаваме да се свържете с нас, за да го обсъдим.

Необходима ли е виза?

Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

Каква е часовата разлика?

GMT +4 или 1 час напред от България

Интернет и сим карта

Интернет има във всички хотели по програмата (без къщите за гости). Има възможност за закупуване на сим карта с мобилен интернет за тези, които искат да са свързани през цялото време.

Какво можем и не можем да внасяме?

Позволено е внасянето на 200 цигари и 2 литра алкохолни напитки. Забранен е вносът на всякаква форма наркотични вещества и токсични субстанции, оръжие, играчки, които са реплики или приличат на огнестрелно оръжие, записи и публикации с порнографско или неморално съдържание.

Какъв е климатът?

Лятото е топло и сухо, дори горещо със средна дневна температура около 23 °C , достигаща до 28  °C през юни, юли и август, но са възможни превалявания и гръмотевични бури. На по-високите места, както и нощно време е възможно температурите да паднат до 15-16 °C.

Какви дрехи и обувки са ми необходими?

Удобни дрехи за път, за планински преходи, но и за градска среда. Добре е да имате непромокаемо яке и полар за по-високите места. Летни туристически обувки и сандали.

Има ли условия за пране на дрехи?

Да, в хотелите могат да се дават дрехи за пране.

Какво е електричеството, трябва ли ни адаптер?

Не е необходим адаптeр. Напрежението в Грузия е 220V също като в България и контактите са от тип С и F.

Какви аксесоари са ми необходими?

Ще ви трябват репелент срещу насекоми, слънцезащита с висок SPF, външна батерия за телефон.

Колко пари са ми нужни?

Предвидете си пари за обяди и вечери и сувенири. Ще са ви необходими минимум 650 лева или еквиваента им в грузински лари.

Каква е валутата в страната?

Националната валута на Грузия е Лари (GEL). 1 лари се състои от 100 тетри. В момента има банкноти от лари от 5, 10, 20, 50, 100 и 200 купюри и монети от 1 и 2 лари.

Всички плащания на територията на Грузия задължително се извършват в местната валута.

Нужно ли е да сменям пари от България?

Можете да закупите грузински лари от България. Но и в Грузия навсякъде има обменни бюра.

Мога ли да се разплащам с карта?

Възможно е разплащане с Visa и Mastercard. Трудно се намират банкомати в провинцията.

Бакшиши

Оставянето на допълнително възнаграждение на работещите в туризма е по ваша преценка. Вашият водач ще събере по 30 щ.долара за шофьорите на автобуси и местните екскурзоводи.

Водата става ли за пиене?

Чешмяната вода в Грузия е напълно безопасна за консумация.

Има многобразие от бутилирана минерална вода. Грузия е известна с уникалната си естествено газирана минерална вода.

Каква е храната?

Грузия е изключително кулинарна дестинация. Ще имате възможност да опитате различни видове интересни местни ястия известни по цял свят.

Може ли да се яде храна от улицата?

Уличната храна е част от културата на Грузия и е нещо, на което непременно трябва да се насладите. Последвайте съветите на вашия водач и няма да имате никакви притеснения.

Включена ли е храна в туристическия пакет?

Включени са единствено закуските. За организирането на обяд и вечеря се грижи вашият водач, но вие ги заплащате отделно.

Ще имате възможност да посетите Винен тур и да направите преход в каньона Окаце.

С какъв тип транспорт се пътува в държавата?

Пътуваме с климатизирани автобуси и самолет за вътрешния полет.

Какво е състоянието на пътищата?

Грузия не се слави с отлична пътна структура. Повечето пътища са добри в централните райони, по-лоши са в по-малко населени места и високопланински райони.

В какъв клас хотели се настаняваме?

Настаняването е в хотели 3* и базови къщи за гости.

Опасно ли е по улиците, има ли престъпност?

Спокойно може да се движите по улиците, не е по-опасно от България, но това не трябва да ви прави непредпазливи към ценните ви вещи.

Безопасно ли е да нося ценности и бижута?

Не трябва да имате специални притеснения.

Има ли някакви сериозни религиозни обичаи, с които трябва да се съобразим?

Грузия е източноправославна държава.

В Грузия няма общ дрескод или ограничения за облекло. Редки изключения са посещенията на религиозни обекти като църкви или манастири, в които жените трябва да покриват краката, главата и раменете си, а мъжете краката си.

Има ли включена застраховка в туристическия пакет?

Да, в цената на пакета е включена медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.

Как да сключа застраховка Отмяна на пътуване?

В срок от 5 дни от внасянето на депозита за пътуването може да сключите застраховка отмяна на пътуване. За повече информация можете да се свържете с нашия офис или обслужващия ви застрахователен брокер.

Нужна ли е ваксина (различна от тази срещу Covid)?

За граждани на страните-членки на ЕС не се изискват задължителни ваксинации при транзитни пътувания и туристически посещения.

Допълнително ще бъдете информирани за полетното разписание и изискванията на съответната авиолиния. При желание от ваша страна, можете да си закупите сами билетите си, а цената им ще бъде приспадната от общата стойност на туристическия пакет.

Дати на програмата

Очаквайте през 2024

Запишете се, за да получите първи информация за нова група.

3 290 лв.

Стартова цена

3 590 лв. *

Стартова цена

Стартова цена

Стартова цена

Стартова цена

Стартова цена

Бюлетин Новини

Абонирайте се, ако искате първи да научавате за нашите нови пътешествия!

Абонирайки се, се съгласявате с
Общите Условия на сайта!
На коя дата искате да пътувате?

Получихме запитването Ви!

Екипът ни ще се свърже с вас при първа възможност.