22 октомври – 13 ноември 2024 / 26 октомври – 13 ноември 2024 / 25 октомври – 14 ноември 2024 / 29 октомври – 14 ноември 2024

Обща информация

Каньо Кристалес – Богота – Вийа де Лейва – Сан Августин – пустинята Татакоа – Саленто – Кокора – Меделин – Картахена – острови Росарио

Допълнителна опция: посещение на реката Каньо Кристалес – при минимум 10 записали се!

Има възможност сами да закупите самолетните билети за пътуването и да ви предложим цена за пакета без стойността на включените самолетни билети!

От една от най-опасните държави в света Колумбия днес е просперираща държава с развиваща се икономика и процъфтяващ културен живот. Колумбия на Пабло Ескобар за щастие вече не е днешната Колумбия. Единствените „оръжия”, с които родината на Шакира може да ви плени са нестихващата салса, добрите ресторанти, живописни пейзажи, пълни с водопади, тучни ливади, свежозелени планини и благоуханно първокачествено кафе. Но това, което отличава Колумбия с всичко изброено до сега и което е истинската запазена марка на държавата, са нейните хора. Колумбийците ще ви заразят с усмивките си и ще ви дарят искрено внимание с техния непринуден и щедър нрав, ще ви накарат да се почувствате най-специални гости в родината им. Любов и приятелство се излива с лекота от сърцата им и лесно ще ви омаят в страната на арепата, кафето и салсата.

18

дни

16

нощувки

5 890 лв.

стартова цена

Дати и цени

Какво получавате от нас

 • Гарантирани групи
 • Приключенски маршрут на екипа ни (на база самостоятелното ни пътуване из Колумбия), който ще остави у вас усещането, че наистина сте изследвали както големи забележителности така и скрити съкровища.
 • Български водач със страст към пътешествията
 • Приключения на достъпни цени
 • Малки групи, около 16 човека
 • Неповторима комбинация от природни и исторически забележителности и красивите карибски плажове на Колумбия
 • 15 нощувки в хотели 3* и 1 нощувка в базов хотел във Вилявиеха
 • 16 закуски
 • 3 нощувки в базов хотел в Макарена и 1 нощувка в Богота (важи само за опция Каньо Кристалес)
 • Самолетен билет Богота – Макарена – Богота с включени летищни такси (важи само за опция Каньо Кристалес)
 • Самолетен билет София – Богота, отиване и връщане, с включени летищни такси
 • 6 вътрешни полета с включени летищни такси
 • Сухоземен транспорт с частен бус из Колумбия
 • Разглеждане на едни от най-големите културно-исторически и природни забележителности
 • Всички трансфери по програмата
 • Медицинска застраховка на стойност 10 000 евро
 • Български водач-преводач с опит в Латинска Америка по време на цялото пътуване и местни екскурзоводи
 • Всички трансфери от и до летищата
 • Лични разходи за храна, вода и напитки, неупоменати в програмата, шопинг (предвидете около 1 200 лева)
 • 550 лева за единична стая в Колумбия 
 • 150 лева за единична стая за опция Каньо Кристалес
 • Бакшиши за местните екскурзоводи и шофьора на микробуса (предвидете около 50 щ. долара)
 • Трансферите летище – хотел – летище, в случай че се пътува с полет, различен от този на основната група
 • Транспорт, който не покрива основната програма, като например всички опционални мероприятия

Програма по дни

Предлагаме уникалната възможност да посетите допълнително едно световно чудо: Каньо Кристалес, обявена от National Geographic за най-красивата река в света и наричана “Течната дъга на Колумбия”. Периодът на цъфтежите е много кратък: между края на септември и началото на ноември.

С вътрешен полет от Богота стигаме до градчето Ла Макарена – изходна точка за резервата Каньо Кристалес. Ще се настаним в базов хотел в Ла Макарена и ще правим еднодневни екскурзии в резервата. Пеша ще достигаме до различни участъци на реката, обагрени във всички цветове на дъгата, ще плаваме с лодка и ще плуваме в малки естествени басейни. Вътрешен полет от Ла Макарена до Богота.

Полет от София до Богота с прекачване в Европа. Трансфер до хотела. Свободно време за вечерна разходка.

Нощувка.

Имаме два дни да се запознаем с петия по големина град в Латинска Америка – синоним на музика, култура, салса, гастрономия и кокетни колониални квартали. Считан за основен финансов, културен, административен и градски център, той се намира в планините на централната част на страната, на 2640 м надморска височина (което я прави третата най-висока столица в света след Ла Пас и Кито). Сравняван с Берлин, Сан Франциско и Буенос Айрес, градът изненадва със своята добра организираност, чистота, сигурност, запазени исторически сгради и разбира се – нестихващи ритми на кумбия, салса и байенато. Улиците на столицата са достойни за музей – като невероятна художествена творба, осветени и оживени, предлагащи очарователни барове и ресторанти – атмосфера за приятни разходки през деня и бурен нощен живот след залез слънце.

Ла Канделария е официално първият квартал на Богота. Столицата на Колумбия е основана именно тук през 1538 г. от испанския завоевател Гонсало Хименес де Кесада и Ривера на мястото, известно като Чоро де Кеведо: бълбукащата сърцевина на града, където се намират Пласа Боливар, главната катедрала и повечето музеи.

Богота ни предлага някои от най-впечатляващите музеи в Южна Америка, като неповторимия Музей на Златото, единствен подобен в света, и прочутият музей на Ботеро – доказателства за изключително богатото минало на страната, които ще имаме удоволствието да посетим. Богота е многопластов град, дом на близо 9 млн. души – запазил в едни райони колониална атмосфера с калдъръмени тесни улички, вековни къщи и 400-годишни църкви, смесващи се с модерните небостъргачи на финансовите и бизнес райони. Верни на страстта ни по най-красивите пейзажи, ще ви предложим изкачване до планината Монсерат, сакрално място още от пре-колубмийски времена. Сега там се намира църква от 17. век. В полите на планината от 3152 м лежи града и ще се насладим както на прелестната обиколка, така и на панорамната гледка към Богота.

Нощувки.

Полет до Питалито и трансфер до Сан Августин (около 1 час).

Отпътуваме за Сан Августин – тихо, живописно планинско градче, където конете все още превъзхождат автомобилите, обявено от ЮНЕСКО за световно културно наследство. Тук ще се потопим в мистичната история на безброй археологически обекти. Сан Августин предлага най-голямата група от религиозни паметници и мегалитни скулптури в цяла Южна Америка и може да се сравни единствено с прочутите каменни статуи от Великденските острови. Магическата долина ще ни разкрие истории за богове, господари и обикновени хора, за техните церемониални и погребални ритуали. Археологическият парк е дом на над сто 3300-годишни статуи, издълбани от камък в причудливи животинско-хибридни форми.

Мистерия обгръща статуите и цивилизацията, която ги е построила, но ще чуем различните хипотези за чудните каменни образи. Наред с тайнствената история на своето минало, Сан Августин ще ни разкрие и природната си мощ – в долината се намират и едни от най-впечатляващите водопади в цяла Колубмия.

Нощувки.

Сан Августин – Вилявиеха (около 6 часа)

Рано сутринта тръгваме с автобус към пустинята Татакоа – суха тропическа област с извънземен пейзаж, в която вятърът и слънцето са изваяли различни причудливи форми от песъчливата почва. Вилявиеха – малко селце, където сякаш времето е спряло, е изходната ни точка за пустинята. Посещаваме червената и сивата част на Татакоа с впечатляващи пясъчни образувания, обагрени в преливащи се нюанси от минералите съдържащи се в тях. Ще се разходим по оформени пътеки из пустинните форми, които са изключително фотогенични и ще ни дадат възможност за уникални кадри. Вечерта ще можем да наблюдаваме звездното небе в местната обсерватория (при подходящо време). Нощувка в базов хотел.

Отправяме се към най-близкия град Нейва (около 1 час с автобус), откъдето летим за Богота. Свободно време за разходки из града. Нощувка.

Богота – Вийа де Лейва – Богота (около 4 – 5 часа в едната посока)

Отправяме се с автобус към кокетното градче Вийя де Лейва, като по пътя ще посетим Сипакира и солната катедрала. Няма да подминем и пазара за местни стоки и занаятчийски изделия в Ракира или Чикинкира (в зависимост от деня от седмицата).

Със славата на най-красивия град в Колумбия, сякаш замръзнал във времето, съхранил старинния си облик от столетия назад, Вийа де Лейва е обявен за национално културно наследство и е популярна туристическа дестинация, особено прези уикендите. Още от завоевателски времена е любимо средище за отдих на испанската аристокрация и вицекрале. Запазената му архитектура от 16. век изключва всякакво модерно строителство и създава уникалната атмосфера в живописното историческо градче. Ще обиколим калдъръмените му улици със снежнобели постройки, ще минем през барокови църкви, ще се спрем на романтичния централен площад от 14 000 кв. м. (считан за най-големия в страната), където малко фонтанче в средата му, веднъж основен източник на вода за целия град, приветства посетителите.

В допълнение към всичко това, градът предлага разнообразие от занаятчийски продукти и вкусна домашно приготвена храна из множеството уютни ресторантчета.

Нощувка.

Полет до Перейра / Армения.

Колумбия е на четвърто място в света по износ на кафе, но се счита, че е първо по качество на зърното. Саленто е малък колониален град в сърцето на най-добрите кафени плантации. Сгушен сред зелени хълмове и бистри рекички, Саленто ще ви посрещне с многоцветните си къщички и калдъръмени улици, ресторанти ще ни приютят предлагайки известната прясна пъстърва в изобилие и разбира се ястието бандеха пайса – кулинарна бомба, така известна за целия регион Пайса.

Ще се насладим на организиран тур из кафена плантация, където ще повдигнем булото на процеса по обработването на кафеното зърно, като разбира се, няма да пропуснем да опитаме ароматната напитка от извора й.

Ще посетим и уникалната долина Кокора – единственото място в целия свят, където можете да видите восъчни палми растящи на 1500 м надморско равнище. Гледката на понякога достигащите 60 м палми, които живеят дългите 120 години е впечатляваща. Името им идва от тънкия восъчен филм, с който е покрит стеблото им, и който някога се е използвал за направа на свещи. Днес восъчната палма не се използва за строителство, изсичането й е забранено и е гордо национално дърво на Колубмия.

Полет до Меделин.

Нощувки.

Днес ще разгледаме града на вечната пролет, който държи първенство по чистота, организация, осветеност, подредени обществени паркове и културно разнообразие.

Градът на Пабло Ескобар, веднъж център на наркотрафик, и един от най-опасните градове в света през 70-те, днес е трансформиран благодарение на инвестициите си в инфраструктура и градска мобилност, промотирането на спортни активности и оживени нощи с много музика. Сгушен в долина, заобиколена от планини, градът ще ви поеме в забързания си и колоритен начин на живот.

Ще се разходим из историческия център, където площад Ботеро се превръща в своеобразен музей на открито, и побира над 20 огромни впечатляващи Ботерови скулптури. В квартала Побладо и парка Йерас ще се насладим на най-изтънчени блюда и музика на живо. Ще се качим и на един от лифтовете над Меделин и ще видим от птичи поглед целия град.

Нощувки.

Ще обогатим посещението си на Меделин като се отбием до близките селца. Гуатапе е колоритно село на около два часа път с автобус от града. Разположено е на бреговете на езеро и ще ни предложи прекрасни пейзажи по време на обиколката ни из местността. Ще изкачим и най-известната скала в страната – Ел Пеньол с една от най-внушителните гледки в Колумбия.

Нощувки.

С полет от Меделин кацаме в Картахена и се пренасяме на Карибско море. В красивия колумбийски град царува очарованието на миналите столетия, като същевременно не отстъпва и на съвременността. По време на колониалния период е бил важно пристанище, често мишена на пиратски атаки.

Ще разгледаме „Заграденият град” е сърцето на Картахена, в него е старата част на града, която концентрира голяма част от забележителностите на региона. Очарователни алеи, стари църкви, замъци, площади, фини ресторанти и шумни барове ще оцветят дните ни на почивка и веселие. Ден или нощ, градът е пълен с живот, улиците гъмжат от продавачи на плодове, занаятчии и художници, а плажовете са първата глътка карибски въздух. Ще разгледаме катедралата, църквата Сан Педро Клавер, Боливарския парк и часовниковата кула, построена като основен вход на стената, в близост до Портата на сладките – невероятно разнообразие от типични колумбийски сладкиши, на които ще е трудно да устоим. 

Нощувка.

Картахена – острови Росарио (около 1 час с лодка)

Отправяме се към карибските острови Росарио с моторна лодка от пристанището в Картахена. Архипелагът Росарио е част от Природен парк Росарио и Сан Бернардо и тук попадаме в един истински рай сред кристалните сини води на Карибско море – красива природа, обточени с корали брегове, свеж бриз, малки закътани плажове, обгърнати в зеленина и, не на последно място, лежерна атмосфера с коктейли по залез. Освен всичко това, ще имаме възможност и да се насладим на различни дейности – шнорхелинг, обиколка из архипелага с лодка, наблюдение на планктон вечерта (опционални, срещу допълнително заплащане). Нощувка.

След обяд, се отправяме отново към Картахена с лодка. Свободно време за разходки из града. Нощувка.

Полет до Богота и оттам до София.

PDF файл на програмата

Забележки и записване

 1. Цената е валидна при група от 10 и повече души.
 2. Цените са калкулирани на база най-ниската тарифа на редовни авиолинии и подлежат на препотвърждаване при конкретна заявка.
 3. Ако желаете повече гъвкавост, Ви предоставяме възможност сами да закупите самолетните билети за пътуването и да Ви предложим цена на пакета без стойността на включените самолетни билети. Моля да ни уведомите при записването, ако искате да се възползвате от тази възможност, за да Ви изпратим договор без стойността на самолетния билет. Ако желаете, можем да предоставим контакти на фирмата, която закупува самолетните билети за всички наши пътувания.
 4. Туроператор СЕД Адвенчърс има сключена задължителна застраховка „Отговорност на туроператора” в ЗК „Лев Инс“ АД с адрес: бул. „Симеоновско шосе“ 67А, 1700 Студентски Комплекс, София. Застрахователната полица е с №13052410000162 / 15.03.2024 г.  с валидност до 19.04.2025 г.
 5. ВЪЗМОЖНА Е ПРОМЯНА НА ДАТИТЕ С ДО 2 – 3 ДНИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ЦЕНИТЕ НА САМОЛЕТНИТЕ БИЛЕТИ. МОЛЯ ДА НИ УВЕДОМИТЕ ПИСМЕНО, АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ, ПРЕДИ ДА ЗАКУПИМ САМОЛЕТНИТЕ БИЛЕТИ!
 6. Възможна е промяна в подредбата на дните без никакво нарушаване на цялостната програма, ако е нужна оптимизация на времето.
 7. Цената е за човек при настаняване с друг в стая!
 8. Не можем да гарантираме комбинация с друг пътуващ при желание от ваша страна.
 9. Водачът на групата е възможно да не пътува от и до София с групата, но задължително я посреща и изпраща на летището в Богота.
 10. За български граждани не се изисква виза за Колумбия.
 11. Допълнителните/опционалните мероприятия са по ваше желание, за ваша сметка и на ваша отговорност! Туроператорът единствено може да съдейства за тяхната организация с местните доставчици на услугата без да носи финансова отговорност поради неосъществяването на конкретното мероприятие в следствие на лоши климатични условия или други причини!
 12. Климатът на планетата е извън нашия контрол, макар че имаме огромното желание да осигуряваме идеалното време за нашите групи.
 13. СЕД АДВЕНЧЪРС Ви предлага срещу доплащане застраховка „Отмяна на пътуване”. При записване Ви молим изрично да отбележите, ако желаете да сключите тази застраховка, за да Ви запознаем подробно с всички условия.
 14. СЕД АДВЕНЧЪРС е регистриран онлайн туроператор към Министерство на Туризма на Република България. Плащането на услугите се осъществява единствено и само по банков път. Всички договорни отношения се извършват единствено посредством електронен път. Хартиени носители на договори и анекси не се приемат.
 15. Всички пътуващи, които нямат български задгранични паспорти, носят отговорност да си проверят изискванията за визи на съответната дестинация и уредят такива.

Срокът за плащане на депозита от 3500 лв. е 15 март 2024 г.

Срокът за второто плащане от 1000 лв е 7 юни 2024 г.

Срокът за крайното плащане е 30 дни преди заминаване.

Необходимо е да изпратите копие на международния си паспорт с валидност най-малко 6 месеца след датата на завръщане!

Моля, да отбелязвате на платежните нареждания:

 1. Основание: Името и датите на дестинацията, до която ще пътувате, както и имената на пътуващите.
 2. Получател: СЕД Адвенчърс ЕООД.
 3. Наредител: Вашето име.

За контакти: СЕД АДВЕНЧЪРС ЕООД,
лиценз No. РК-01-7248
Телефон – офис: 0876 099 631
Имейл: office@cedadventures.com

БАНКОВИ ДАННИ:
СЕД АДВЕНЧЪРС ЕООД

Сметка в лева: Пощенска банка
IBAN: BG56 BPBI 7942 1026 0999 01
BIC: BPBIBGSF

Сметка в Revolut/Револют:
CED ADVENTURES EOOD

Сметка в евро, долари и лева:
IBAN: LT283250043512206021
BIC: REVOLT21XXX

Сметка в британски лири:
Local
Account number: 07072295 (UK)
Sort code: 040075

Въпроси и отговори

Има ли дълги пешеходни преходи?

В тази програма дълги пешеходни преходи няма.  Единствено на едно от туристическите места (скалата Ел Пеньон), ще ви трябва малко повече физическа издръжливост, тъй като се изкачват почти отвесно около 800 стъпала.

Колко време се лети до дестинацията?

Общото летателно време между София и Богота е около 12 – 14 часа, с прекачване в някоя от европейските столици, тъй като директен полет между България и Колумбия няма.

Подходящо ли е пътуването за деца?

С оглед на това, че няма тежки преходи, програмата е по-скоро благоприятна и средно подходяща за деца. Преди родителите да направят избор да вземат децата си, трябва да се вземе предвид, че това е една от дестинациите с най-силно развит нощен живот и в пътуването се набляга изключително на него. Също така, има няколко вътрешни полета с продължителност 1 – 3 часа.

Необходима ли е виза?

При престой до 90 дни не се изисква виза за български граждани.

Каква е часовата разлика?

Часовата зона в Колумбия е GMT-5. Часовата разлика с България е 8 часа назад за територията на цяла Колумбия.

Интернет и сим карта

Интернет има във всеки един от хотелите по програмата. Има и възможност за закупуване на сим карта с мобилен интернет.

Какво можем и не можем да внасяме?

Няма специфични ограничения.

Какъв е климатът?

Колумбия е огромна страна с микро климатични пояси, като климатът и температурата зависят пряко от височината на местата, които посещаваме. Може да се каже, че първата част от програмата е „най-хладна”. Богота и Вия де Лейва могат да ни изненадат с доста прохладно и дъждовно време – около или под 10 градуса. По-нататък по програмата температурите са доста високи. Пустинята Татакоа е най-горещото място по програмата с температури през деня около 35 градуса. Очаквайте на повечето места температури между 20 – 35 градуса.

Какви дрехи и обувки са ми необходими?

Почти през цялото пътуване ще сa ви необходими леки и удобни дрехи, предимно тениски с къси ръкави, шорти и поли. Задължително трябва да имате и поне една-две връхни и по-плътни дрехи – яке с качулка и дълъг панталон за по-хладните места по програмата. Ще ви трябват леки, затворени обувки, за предпочитане от спортен тип. Сандалите също са отлична опция (особено за най-горещите места, например Карибите).

Има ли условия за пране на дрехи?

Има такава възможност в Богота.

Какво е електричеството, трябва ли ни адаптер?

В Колумбия електричеството е 110 волта, a контактите са от типа А/B. Необходим е адаптер.

Какви аксесоари са ми необходими?

Можете да си вземете слънцезащитен крем, шапка, репелент срещу комари и бързосъхнещи дрехи. По-специални аксесоари за тази програма не са ви необходими.

Колко пари са ми нужни?

Около 1200 лева са ви напълно достатъчни. В Колумбия стандартът и цените са много близки до тези на България, така че можете да се храните сравнително евтино. Сувенирите също не са скъпи. 

Каква е валутата в страната?

Местната валута е Колумбийско песо (COP).

Нужно ли е да сменям пари от България? Поради непопулярността на песото и ниския обменен курс, на който се продава в България, определено е по-изгодно да си носите американски долари или евро и да ги смените на място.

Мога ли да се разплащам с карта?

Почти в цяла Колумбия може да се плаща с карта – в ресторанти, магазини и туристически места можете да го правите без проблеми. От гледна точка на сигурността при плащането с карти също е безопасно. Местата, които посещаваме са сигурни.

Бакшиши

Препоръчително е да се оставят бакшиши в ресторантите, но не и задължително.

Водата става ли за пиене?

Почти никъде в Колумбия не е препоръчителна консумацията на небутилирана вода. В Богота водата е питейна.

Каква е храната?

Местната кухня и храната са уникални за Колумбия, но и същевременно са смесица и от други латиноамерикански страни в региона. В местната кухня има влияние и на африканските, индианските и европейските култури, като всяка една е допринесла еднакво за оформянето на колумбийския вкус. Типична за Колумбия, и за други страни в Латинска Америка, е консумацията на всички видове месо, зеленчуци и много ориз, който е заместител на хляба. Интересен факт е, че Колумбия притежава едни от най-плодородните почви за отглеждане на всякакви плодове и зеленчуци, но местните хора са развили предпочитание и култура по-скоро към плодовете и соковете. За почитателите на зеленчуците и салатите изборът ще бъде ограничен.

Опасна ли е храната от улицата?

Не, ако се вслушвате в препоръките на водачите си. Храната на улицата не е опасна, тъй като за местните е главният начин за всекидневна прехрана – емпанади, арепи, хот дози и плодове са храните, които се похапват най-често навън.

Включена ли е храна в туристическия пакет?

По програмата са включени само закуски, като за обяд и вечеря с напитка (сок или бира), може да предвидите по 20 – 25 долара на ден. В Каньо Кристалес са включени закуска, обяд и вечеря.

По програмата не са предвидени опционални мероприятия, които да изискват предварително заявяване или заплащане.

С какъв тип транспорт се пътува в държавата?

В Колумбия транспортът ни ще е с частни средно големи автобуси, а по-сериозните разстояния ще преодоляваме със самолет. В програмата са предвидени общо 6 вътрешни полета и допълнителни 2 за опцията Каньо Кристалес.

Колко дълги са преходите с автобус?

Преходите с автобус са средно дълги. Най-дългият е от Богота до Вия де Лейва, около 4 – 5 часа на посока (с посещението на атракциите и спирки за почивка).

Какво е състоянието на пътищата?

Колумбия има изключително развита пътна мрежа – магистрали, първокласни и второкласни пътища, които ще изненадат приятно туристите и ще направят пътуването им по-леко. Разбира се, има участъци, които не са в най-добро състояние (по-тесни или в ремонт, особено из малките селища), но като цяло пътищата са много поддържани.

В какъв клас хотели се настаняваме?

Хотелите варират от по-големи, градски тип, до малки семейни, колониален или ранчо стил хотели в малките населени места и градчета. Повечето хотели, които се ползват са 3*, изпитани, проверени и чисти, с изключение на Вилявиеха (Татакоа) и Каньо Кристалес, където туризмът тепърва се развива и хотелите са с базови условия.

Опасно ли е по улиците, има ли престъпност?

По улиците като цяло не е опасно, но дребното джебчийство и улични кражби съществуват и човек трябва да е по-внимателен, особено ако се отдели от групата. В Богота и другите големи градове не е препоръчително да се разхождате с камера навън или да държите мобилния си телефон в ръка.

Безопасно ли е да нося ценности и бижута?

Заради джебчийството и дребните кражби, не е препоръчително да се носят ценности и бижута. Ако носите такива, най-добре не ги взимайте на пътуването или поне изберете по-непретенциозни накити за големите градове.

Има ли някакви сериозни религиозни обичаи, с които трябва да се съобразим?

Не, Колумбия е католическа страна и няма нетипични за нас религиозни обичаи.

Има ли включена застраховка в туристическия пакет?

Да, в цената на пакета е включена медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.

Как да сключа застраховка Отмяна на пътуване?

В срок от 5 дни от внасянето на депозита за пътуването може да сключите застраховка Отмяна на пътуване. За повече информация можете да се свържете с нашия офис или обслужващия ви застрахователен брокер.

Нужна ли е ваксина (различна от тази срещу Covid)?

Не е необходима задължителна ваксинация при пътуването ви до Колумбия. Жълтата треска не се среща в районите, които са включени в програмата. Ако живеете постоянно в държави като Великобритания, е възможно да попаднете под изискване за задължителна ваксина срещу жълта треска при пътуване до Колумбия. Посъветвайте се с  вирусолог или с личния си лекар дали има причина да си поставите такава ваксина.

Допълнително ще бъдете информирани за полетното разписание и изискванията на съответната авиолиния. При желание от ваша страна, можете да си закупите сами билетите си, а цената им ще бъде приспадната от общата стойност на туристическия пакет.

Дати на програмата

Очаквайте през 2024

Запишете се, за да получите първи информация за нова група.

7 640 лв. *

Стартова цена

5 890 лв.

Стартова цена

7 640 лв. *

Стартова цена

5 890 лв.

Стартова цена

Стартова цена

Стартова цена

Бюлетин Новини

Абонирайте се, ако искате първи да научавате за нашите нови пътешествия!

Абонирайки се, се съгласявате с
Общите Условия на сайта!

На коя дата искате да пътувате?

Получихме запитването Ви!

Екипът ни ще се свърже с вас при първа възможност.